Pe datele de 11 și 18 februarie, Magenta Consulting, în colaborare cu 5 Instituții de Învățământ Superior, a organizat proiectul - pilot „The Marketer’s 2017 Survival Kit”. La proiect au fost selectați 40 de studenți și profesori ai specialităților „Marketing și Logistică”, „Business și Administrare”, „Sociologie” din anul 3 de studii la licență și anul 1-2 de studii la masterat.

În rezultatul cursurilor care au îmbinat studii de caz, simulări, dezbateri și practici reușite din domeniul Marketing, participanții au acumulat un bagaj de cunoștințe tehnice despre:

– Metodele de research: Eye-Tracking, Focus Grup, Interviu în Profunzime și principii de elaborare a unui chestionar

– Principiile și regulile de dezvoltare a unei Strategii de Comunicare

– Etapele de desfășurare, domeniile și direcțiile de aplicare a studiilor Mystery Shopping

Picture1
IMG_2581
„Mi-a plăcut foarte mult lucrul în echipă și procesul de creare a unui produs nou, am văzut cum are loc Focus Grup-ul și Eye Tracking-ul, elementele la care atrag cel mai mult atenția, consumatorii”, ne-a împărtășit Cornelia Pascari, studentă la licență.

„The Marketer’s 2017 Survival Kit” este una dintre inițiativele Magenta Consulting și face parte dintr-un plan de acțiuni complex de stabilire a unui dialog între mediul academic și cel corporativ. Astfel, din toamna lui 2017, compania urmează să revină cu un proiect de amploare.