Carla's Dreams își bucură și își surprind fanii cu piese variate ca mesaj, care adună nu milioane, ci zeci milioane de vizualizări pe YouTube!

Ultimul single lansat – „Antiexemplu”, a depășit 10 milioane de vizualizări la numai o lună de după lansare și a luat cu asalt radiourile. Videoclipul piesei „Antiexemplu” a fost filmat in Chișinău, în regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.

Spre pragul de 10 milioane de vizualizări de îndreaptă și single-ul „Ne bucurăm în ciuda lor”, lansat în noiembrie 2016.

Se pare că anul 2017 va fi unul cel puțin la fel de bun ca cel anterior pentru băieții de la Carla’s Dreams. Anul trecut, patru single-uri lansate de Carla’s Dreams – „Acele”, „Sub pielea mea”, „Imperfect” și „Cum ne noi” au depășit fiecare 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Antiexemplu” este piesa care dă numele concertului și albumului pe care Carla’s Dreams îl vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live care, promit băieții, va fi unul de excepție, regizat chiar de ei.

Foto: captură video

Distribuie articolul: