Fructele exotice pot fi savurate mai rapid decât te-ai fi gândit. Există câteva moduri de curățare, care vă pot simplifica procesul de dobândire a miezului comestibil. Aruncă o privire și încearcă aceste trucuri:

Porocalele/Mandarinele. Aceste fructe vor fi curățate ușor, dacă vei urma câțiva pași:

Rodiile. Hainele tale vor scăpa de stropii de sucul din rodie, dacă vei urma instrucțiunea: 1. Taie cam 0,5 cm de coajă din capătul rodiei, unde se află vârful; 2. Trasează câteva linii, cu cuțitul, pe coaja rodiei; 3. Introdu cuțitul în mijlocul rodiei, unde se afla codița și rotește-l, până când rodia se împarte singură în felii cu semincioare. Acum, le vei putea culege ușor, fără ca să pătezi nimic din jurul tău.

Kiwi. Nimic mai inteligent: taie fructul de kiwi în jumătate, ia o lingură și savurează interiorul vitaminos al acestui fruct-minune. Unii oameni, mai întâi congelează aceste fructe și apoi le consumă cu lingura: probabil pentru că pulpa devine mai moale.

Avocado. Deși pare a avea multe grăsimi vegetale, jumătate din pulpa unui avocado conține doar 160 de calorii, deci, puteți consuma acest ”unt vegetal” de asemenea cu lingura! Înainte de consum, puteți pulveriza, pe pulpa moale, un pic de suc de lămâie sau sos de soia!

Surse foto: jewelpie.com

Distribuie articolul: