Toamna vine cu temperaturi mai reci, iar confortul, dar și căldura trebuie să vină în primul rând de la picioare. Irka Shoes ăți propune pentru această toamnă 4 tipuri de încălțăminte care îți va pune în valoare orice ținută și va fi potrivită fiecărei ocazii pe care o poți avea în acastă perioadă a anului.

Pantofii clasici

Ei trebuie să fie nelipsiți din garderoba unei femei, mai cu seamă că îi putem purta în atâtea locuri și moduri. O pereche de culoare bej sau nude sunt absolut indispensabili, fiind potriviți la majoritatea culorilor, atât la rochii cât și la pantaloni. Recomandarea Irka Shoes este pentru clasicul alb-negru – pantofi care vor atrage imediat atenția, fie că sunt purtați cu un costum din două piese, fie că îi îmbrăcați cu o rochie scurtă neagră.

Balerinii

Deși par a fi văratici, acest tip de pantofi este ideal pentru zilele calde de toamnă, atunci când ai nevoie de multă comoditate în mișcare. Variantele recomandate de brandul Irka Shoes sunt cele care au talpa groasă, de minim 3-4 cm. În primul rând este un detaliu în tendințe, iar în al doilea rând este special concepută ca să te apere de frigul anotimpului. Culorile sunt cele care îți permit să ai un sezon cât mai zglobiu.

Oxford

Nu mai este o noutate că acest model poate fi atât de colorat și deosebit, chiar dacă e purtat la blugi sau la o rochie casual-sport. Pantofii oxford sunt alegerea multor vedete internaționale anume pentru nota de clasic și senzația de confort pe care o oferă aceștia. Orice combinație de culori poate fi comandată.

irka-2

Botine

Toamna e anotimpul ploilor, iar botinele sunt cele care ne vor ține picioarele la cald, uscat, dar și le vor accentua feminitatea. Modelele cu inserții din elastic sunt foarte ușor de adaptat pentru diverse tipuri de picior, iar tocul gros îți va permite să nu obosești pe tot parcursul zilei, chiar dacă ai mai mult de mers ori stat în picioare. Irka Shoes ți le recomandă și pentru ocaziile speciale din sezonul rece, așa ca ținutele tale să rămână la fel de feminine și deosebite.

Mai multe modele, dar și comenzi individuale puteți face direct în Magazin.

irka-carte-de-vizitaAdresa magazinului: Alexandru cel Bun, 83, etaj 2

Reper: strada pietonală, vizavi de Creme de la Creme

Telefon: 069678357

Orar: Luni-sâmbătă de la 10:00 la 19:00 

Detalii pe pagina de Facebook Irka Shoes

P