Noul sezon aduce noi stiluri şi atitudini noi. Eşti mereu în căutarea hainelor care te avantajează, fără a părea o fashion victim? Te întrebi ce lucruri vor umple garderoba noastra în noul sezon?

Noi am selectat pentru tine piesele-cheie care te vor ajuta să creezi look-uri stilate şi să ai o vestimentaţie hot chiar şi în zilele cele mai friguroase.

Stilul military/army
Designerii deja de mult timp flirtează cu tema militară. Doar că astăzi, lucrurile în stil military capătă un aspect deosebit de feminin. Gama poate include: jachete scurte cu două rânduri de nasturi strălucitori, pardesiuri cu umeri accentuaţi, haine kaki şi cizme.

Sfat: Vom evita, totuşi, hainele cu imprimeu camuflaj. Pentru moment, este un trend pur şi simplu
prea recent ca să fie reluat.

Ciorapi knee high

Unul din seturile cele mai actuale ale sezonului – fustă scurtă în combinaţie cu ciorapi lungi, mai sus de genunchi. Creează un look drăguţ şi sexy şi te apără de frig în acelaşi timp.

Sfat: Combinaţia de culori neutre şi ţesăturile moi şi texturate te va ajuta se eviţi să arăți vulgar.

 

Trendul alpin (piele, blană, îmbrăcăminte croşetată şi împletituri groase)
Una dintre tendinţele cele mai comode şi uşor de purtat. Hainele croşetate sau împletite sunt foarte confortabile, dar în acelaşi timp iţi conferă un aer chic şi foarte special.

Vom vedea haine din tricotaj masiv în culori calde de toamnă (apropo, roşu stacojiu este declarat un must-have al sezonului acesta!), blană, accesorii din piele şi cizme călduroase!

Sfat: Poţi combina hainele croşetate cu rochii feminine, colanţi sau tocuri-cui.

Ciorapi albi
Dacă există o obiecţie majoră contra ciorapilor albi, aceasta ține de faptul că de obicei, toate suntem într-o căutare veşnică a picioarelor frumos bronzate. Deci, de ce ne-am acoperi vreodată comoara sărutată de soare cu alb? Elementar. Pentru că, dacă o faci cum trebuie, o astfel de schimbare este reconfortantă, mai ales iarna, când tonurile cele mai frecvente sunt cele întunecate.

în primul rând, atunci când vorbim despre cioapi albi, nu vorbim doar despre alb, sau doar despre ciorapi. Ei pot fi de un alb pur, cenușiu sau chiar crem. Pot fi ciorapi, colanţi, sau jambiere.

Sfat: Regulile sunt simple. Evitaţi ciorapii transparenţi. Optaţi pentru cei opaci. Aceasta este cea mai bună modalitate de a depăşi impresia de „picioare-care-nu-au-văzut-niciodată-lumina-soarelui” şi va face evident că alegerea nuanţei proaspăte, de un alb strălucitor, a fost una deliberată.

Distribuie articolul: