Chiar dacă tu și mamă ta nu v-ați înțeles întotdeauna în privință hainelor, în ziua nunții tale vei dori să fie la fel de frumoasă ca și tine. Din fericire, are la dispoziție suficiente opțiuni. Trebuie doar ca amândouă să luați aminte la câteva sfaturi și idei. 1. Nu o forța să se îmbrace din cap până-n picioare în aceeași culoare și într-un singur imprimeu. Aceste tipuri de ținută sunt demodate.
2. Dacă mamă miresei este cea care citește acest articol: nu te lasă învinsă de argumentele fiicei tale. Alege o culoare în care arăți bine și care-ți place, nu te îmbrăca într-o culoare care este doar pe placul ei. Galbenul-șampanie, albul-cretă, bleumarinul și negrul sunt câteva dintre nuanțele tradiționale purtate de către mamele mireselor, în timp ce verdele-salvie, auriul, galbenul ocru, portocaliul terracota și nuanțele palide sau puternice de albastru câștigă din ce în ce mai mult teren.

3. Dacă nu știi ce culoare sau ce stil să alegi, optează pentru o ținută simplă într-o culoare neutră, pe care o poți accesoriza cu alte nuanțe, mai puternice. Totuși, ține cont de faptul că ținută ta ar trebui să se asorteze cu cea a fiicei, atât din punct de vedere coloristic, dar și al nivelului de formalitate.
4. Gândește în avans în ce mod ai putea să porți iarăși ținuta nou cumpărată. Chiar și un deux-pieces tradițional, într-o culoare și croială modernă, poate fi suficient de versatil pentru a purta separat sacoul și/sau fustă la o altă ocazie.

Iată câteva idei:

Dacă mireasă alege o rochie simplă, croită în formă de coloană, mama miresei poate “copia” stilul fiicei sale îmbrăcându-se într-o fustă dreaptă, foarte lungă și o bluză elegantă (foto 1).

Mamele cu suflet de artistă își pot exprimă creativitatea purtând haine mai puțin tradiționale, cum este fustă cu imprimeu alb-negru (foto 2).

 

Volanul din partea inferioară și croiala pe lângă corp dau o notă de eleganță imprimeului grafic. O rochie simplă, dintr-un material nobil, lungă până la genunchi, este ideală pentru ceremonia civilă din timpul zilei. Culoarea neutră îți va sublinia siluetă, iar pantofii decupați la spate și șalul colorat te vor întineri (foto 3).

O rochie pe lângă corp din în roz este clasică, eleganță și suficient de sofisticată pentru o nuntă de vară. Redingota de brocart adaugă o tușă de strălucire (foto 4).

Sursa: Imagematters.ro 

Distribuie articolul: