Poate ți-e greu să crezi, dar nu contează atât de mult cum arăți, ci mai degrabă ceea ce transmiți. Dacă nu știi ce să-i spui ca să-l cucereșți, află că misiunea e mai ușoară decât crezi.

Iată care sunt acele replici simple care îl vor topi pur și simplu:

1. „Îmi place la nebunie să… [activitatea ta preferată]”.

Să exprimi emoții pozitive e o calitate atrăgătoare pe care bărbații o apreciază. Atunci când vorbim despre lucrurile care ne plac, ochii noștri devin mai vii și mai strălucitori, iar circulația sângelui se întețește în zona feței, oferindu-ți o strălucire „sănătoasă”. Nu doar că transmiți optimism și emoții pozitive, ci chiar arăți mai bine în timp ce îți dezvălui pasiunile.

2. „Simt că te cunosc dintotdeauna.”

Dacă aveți o conversație interesantă, nu strică să-i spui aceste cuvinte care intensifică și mai mult conexiunea dintre voi. Astfel îi confirmi că te simți bine alături de el și că ți-ai dori ca relația voastră să evolueze. În plus, se va relaxa în preajma ta, o condiție esențială pentru apropierea dintre voi.

3. „Îmi place la ține faptul că…”

Societatea ne-a învățat că trebuie să fim rezervate atunci când ne place un bărbat, însă experții în relații de cuplu au ajuns la concluzia că, dimpotrivă, să spui ce îți place la cineva te ajută să te conectezi cu el pe termen lung. Până la urmă, cine n-ar aprecia o replică ce ii crește stimă de sine instant?

4. „Care e cel mai important lucru pe care l-ai făcut?”

Da-i ocazia să vorbească despre realizările sale, însă fără să pui presiune. Bărbații sunt construiți biologic pentru a demonstra că sunt capabili, așa că își va dori cu siguranță să vorbească despre cele mai mari realizări ale vieții sale de până acum. Dacă simți ezitare în răspunsul lui, înseamnă că probabil n-a reușit să ducă la îndeplinire anumite obiective, așa că întreabă-l la ce „lucrează” sau ce și-ar dori să obțină pe viitor.

Sursa: eva.ro

 

Distribuie articolul: