Dacă semănați oarecum cu Cameron Diaz sau Milla Kunis, care pur și simplu adoră să-și prindă părul în coadă, designerii vă propun patru modalități de aranjare a părului, care vă vor fi de folos pentru diferite ocazii: pentru serviciu, ieșirile în oraș, frecventarea sălii de sport sau pentru o întâlnire romantică.

Pentru mersul la sală, puteți experimenta cu aranjarea părului prins în coadă, pe care îl puțeți combina ușor cu o bentiță elastică, la fel ca în imaginile de mai jos. Pentru că urmează să faceți sport, puteți întări părul prins cu puțin fixativ. 

Părul prins în coadă poate fi valorificat și la serviciu. Dacă v-ați spălat părul și vă grăbiți la serviciu, este suficient să frecați bine părul ud cu un prosop și să aplicați pe părul proaspăt spălat un pic de spumă modelatoare. E nesecar să strângeți șuvițele, pentru a obține în rezultat un păr văluros. Urmează tehnica arhicunoscută de prindere a „cozii de cal”, descrisă în imaginea de mai jos. Firele rebele vor arăta superb.

Pentru ieșirile în oraș și dorința se a impresiona cu un look deosebit, puteți înconjura „coada de cal” cu o sfoară suficient de lungă. Pentru această aranjare, însă, este nevoie să aveți părul drept și „cărarea” trasată lateral.

Pentru întâlnirile romantice, stiliștii recomandă o aranjare/legare foarte originală a părului prins în coadă. Și pentru această variantă, însă, aveți nevoie de un păr drept sau îndreptat și de o panglică de culoarea ținutei pe care o veți purta. Părul prins în coadă va trebui doar să fie îndoit și apoi legat atrâns cu panglica.

Foto: GETTY IMAGES 

Distribuie articolul: