Se pare că acest an va fi marcat de cifra 4. Vezi mai jos ce ar putea să ne aducă în viețile noastre și prin ce este atât de deosebită.

Se spune influența cifrei 4 – cifra anului 2020 – s-ar fi făcut simțită, timid, încă de la sfârșitul toamnei lui 2019. Pe măsură ce înaintăm în noul an, vom percepe mai intens vibrațiile ei. Dualitate, pragmatism, echilibru, concentrare, compromis, armonie sunt cuvintele-cheie care ne vor ghida în acest an bisect.

Anul 2020 – un an simetric din punct de vedere numerologic

Cum 2+0+2+0 = 4, cifra 4 este cea reprezentativă pe parcursul anului și va fi marcantă, cu toate accepțiile ei. Dar pentru a înțelege lucrurile pe deplin, trebuie analizăm fiecare cifră componentă în parte.

Ce reprezintă cifra 2?

2 reprezintă relațiile și dualitatea. E vorba în primul rând de relațiile pe care le avem cu alte persoane, dar și de relația pe care o avem cu noi înșine, este despre acele aspecte interioare sau exterioare pe care trebuie le descoperim, le reglăm, le echilibrăm. Este în avantajul nostru dăm dovadă de autocontrol, autodisciplină, maturizare de-a lungul acestui an provocator.

Cifra 2 ne învață fim flexibili, facem compromisuri dacă este nevoie pentru bunul mers al unei situații sau colaborări. Dar poate însemnă nu doar echilibru și liniște, ci și conflict, neînțelegere, invidie, pentru simbolizează polaritatea, opoziția și tensiunea dintre cele două naturi umane, cea feminină și blândă, generoasă, cea masculină și impunătoare, puternică.

Dacă unele relații se vor îmbunătăți și vor deveni indestructibile, altele se vor răci sau chiar se vor rupe, în funcție de capacitatea noastră de a ne adapta și de a le gestiona. Trebuie renunțam la barierele și limitările pe care ni le impunem singuri sau pe care le impunem altora.

În acest an va fi de bun augur lucram în echipă pe plan profesional și foarte uniți, în pereche, pe plan personal. Disponibilitatea spre negociere, iertare, sacrificiu sunt cruciale.

Cifra 4 – cifra siguranței și a stabilității

Perioada pe care o domină este un timp bun pentru a consolida relații, poziții în organizații, grupuri, companii.

Este și un moment benefic pentru a stabili noi conexiuni, pe care le abordăm cu o atitudine deschisă, optimistă și cu mai multă încredere în noi.

Vom putea ne stabilim obiective, ne facem planuri și le îndeplinim pas cu pas. Lucrurile vor avansa încet sau chiar vor staționa uneori, dar lecția lui 2020 este aceea nu trebuie renunți. Înscrie-te la cursuri de perfecționare, începe noi studii, asociază-te cu persoane și asociații de la care ai de învățat. În 2020 trebuie ți organizezi mai bine toate aspectele vieții, de la programul zilnic de munca, până la dieta, odihna, concedii, cheltuieli. Cu cât ești mai serios și mai responsabil, cu atât mai mult îți surâde norocul.

Cei care se nasc în acest an vor fi caractere disciplinate, perseverente, bine ancorate în realitate, foarte încrezătoare și greu de abătut din drumul lor.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: