Daniela Malai a fost instructor zumba. La 17 ani a plecat în Moscova să urmeze cursurile de pe acest tip de sport. În Moldova, Daniela este a doua persoană licenţiată în materie de zumba. Din anul 2011 predă zumba şi promovează acest stil de dans şi în Moldova. Deşi iniţial lumea era reticentă, în timp, doritorii de a da câteva kilograme jos au înţeles că mersul la zumba te scapă de calorii. În grup, erau chiar şi băieţi.

Daniela se făcea cunoscută şi prin intermediul flash-moburilor, organizate cu implicarea acestui tip de dans, în promovarea modului sănătos de viață și a mișcării continue.

Deşi este însărcinată în ultimele săptămâni, Daniela nu se lasă de zumba și îndeamnă și alte viitoare mămici să facă mișcare. La 34 de săptămâni de sarcină, a realizat primul ei video cu un dans zumba.

Nici la 36 de săptămâni Daniela nu se liniștește. Se pare că bebelușului îi priește de minune mișcarea, iar tânăra mămică se simte excelent.

Cu siguranţă este conştientă că zumba presupune mult efort fizic, din videourile postate de Daniela pe contul ei de youtube, putem vedea mişcări lejere. Le poți urma și tu, doar să ai acordul medicului că totul e bine.

Deşi mai are puţin până la marele eveniment de familie, Daniela continuă să fie energică și insuflă curaj și altor gravide.

Text: Daniela Gorincioi, studentă ȘSAJ

La moment, Daniela este stabilită în Londra împreună cu soţul ei.