După o pauză de șapte ani, formația „3 Sud Est” a lansat videoclipul celei mai noi piese – „Emoții”.Filmările clipului s-au desfășurat la Sala Studio a Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București.

Alături de băieți, în clip apar Andreea Bănică și Elena Gheorghe care joacă rolul de backing vocal al trupei. Videoclipul regizat de moldoveanul Slava Sîrbu îi aduce pe membrii trupei într-o decor de concert, unde au participat și o parte dintre fanii formației, ce vor putea fi văzuți în clip aplaudându-i pe Laurențiu, Mihai și Viorel.

3sefan.ne

 

„Mulți dintre cei prezenți în sala la filmări sunt cu adevarat fani trupei și de aceea le-a fost destul de ușor să intre în atmosfera unui adevarat concert 3SE”, a adăugat Viorel.

3sefan.net

„Este un clip de imagine care pune în valoare noua imagine 3 Sud Est alături de instrumentiști. Aceasta este și noua formulă de scenă 3SE. Mulțumesc Elenei Gheorghe și Andreei Bănică pentru prezența în videoclipul nostru, precum și lui Slava Sirbu, cel care și-a făcut pe deplin treaba ca regizor”, a spus Laurenţiu Duţă.

Laurențiu, Mihai și Viorel sunt implicați și în diverse proiecte personale, iar reluarea activității de grup va respecta planurile fiecăruia în parte. „3 Sud Est” a fost înfiinţată în anul 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti.

Distribuie articolul: