Revenire cu multe emoții la Chișinău a trupei 3 Sud Est – celebra formație de la sfârșitul anilor ’90, anii 2000. Băieții au cântat la bis, ridicând sala arhiplină în picioare și promițând admiratoarelor că trupa s-a reunit pentru mulți ani înainte.

Băieții din 3 Sud Est și-au făcut apariția cu cele mai populare hituri ale anilor 2000. Piesa „Amintirile”, dar și noul single al trupei, „Emoții” au fost cântate la bis. După șase ani de absență, fanele de la Chișinău nu le-au uitat piesele, i-au aplaudat la fel de frenetic și nu au rezistat nicio clipă să stea locului pe scaune.

 Laurentiu

Mihai

Viorel

Țipete de admirație și chiote de fericire au primit cei de la 3 Sud Est pe scena Palatului Național din Chișinău. Admiratoarele l-au asaltat cu flori pe preferatul lor, Laurențiu Duță, iar la auzul că Viorel nu este însurat fetele au sărit ca arse de pe scaune.

 3 sud est

3 sud est

Mihai, Laurențiu și Viorel au schimbat în concert două ținute și au avut în spate o trupă de dansatori. Băieții au reușit să ofere autografe chiar în timpul concertului, deși au fost mult mai asaltați după, atât de admiratori, cât și de jurnaliști.

Laurentiu Duță

Laurentiu Duta

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: