Veritabil atu de seducție sau dușman de temut, corpul este o sursă de fericire simplă, indispensabilă vieții de zi cu zi pentru unii, în timp ce pentru alții reprezintă o sursă de stres.

După un studiu realizat de Institutul OpinionWay pentru Special K, 77% dintre femei consideră că propriul corp este un partener adevărat cu care se află în deplină armonie. Dar, în funcție de diferitele etape ale vieții, corpul se transformă și îți vine mai mult sau mai puțin greu să-l accepți. 

Stresul, regimul, somnul influențează stările noastre, impunând corpului un anume ritm de viată. Vine un moment în care ne privim în oglindă și nu ne mai recunoaștem. Am vrea să fim mai slabe sau mai grase, să avem sâni și fese ferme. Și dacă nu va fi așa, atunci este imposibil să mai ai incredere în tine.

Pentru a remedia această problemă și a reuși să-ți accepți corpul așa cum este, iată câteva secrete/sfaturi, grație Cosmopolitan.

Îți place corpul tău, când ești îndrăgostită și când…

Studiul menționat relevă că 29% dintre femei își acceptă mai bine corpul când sunt îndrăgostite. Și, dacă iubitul tău este tandru ți te privește cu ochi galeși, firește că te simți irevocabil bine. Realizezi că ețti mai frumoasă și dorită.

îți vin din nou bine blugii preferați sau când…

E posibil ca orice femeie să fi avut ceva palpitații, urcând pe un cântar. Femeile sunt conștiente că pentru a reuși să se simtă bine în propriul corp, trebuie să fie foarte atente la echilibrul alimentar.

De asemenea, este indicat să facem sport și să mâncăm sănătos. Numai astfel putem să ne punem din nou blugii preferați sau o rochie pe o talie de viespe. Cât privește potențialul de seducție, el crește la maxim.

îl îngrijești

Se știe că un corp trebuie răsfățat. Atunci, nimic mai potrivit decât o baie bună cu multă spumă, pentru a ne relaxa. Puțină muzică, parfumurile care ne plac mult. Facem un gomaj, aplicăm o mască pentru curățarea tenului. Ieșind din acest “spa acasă”, ne vom simți imediat irezistibile. 

Distribuie articolul: