Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să îți dorești să revezi un film doar pentru că știai că te va binedispune! Există scene din producțiile cinematografice pe care ai putea să le vezi la nesfârșit, întrucât îți schimbă starea de spirit și îți dau energie pozitivă. Iată câteva dintre filmele cu cele mai optimiste scene, pe care le poți viziona după o zi obositoare! 1. The Lion King

Momentul reântâlnirii dintre Simba și prietenul său din copilărie Nala, pe care nu îl mai văzuse de câțiva ani, este unul dintre momentele din filmul “The Lion King”, care transmit multă voie bună și sentimentul pur al prieteniei.


 

2. Slumdog Millionaire

Scena finală din filmul “Slumdog Millionaire” prezintă momentul reântâlnirii dintre Jamal și Latika, care a avut loc pe peronul gării. Muzica interpretată de formația “Pussycat Dolls” și dansul vesel al actorilor te vor destinde și îți vor reda cheful de viață.

 

3. Shrek

Și în “Shrek”, scena finală este deosebită. Protagonistul filmului, Shrek, un căpcăun morocănos și veșnic supărat, trebuie să ducă lupta finală pentru a fi demn să primească “sărutul iubirii adevărate” și astfel, cuprins de fiorul dragostei, să trăiască fericit până la adânci bătrâneți alături de prințesa Fiona.


 

 

 

Distribuie articolul: