Competiția, din acest an, a concursului muzical Eurovision Song Contest, este menținută doar de talente tinere. Grecia nu este o excepție: în acest an, va fi reprezentată de rapperii Freaky Fortune și RiskyKidd, care vor cânta piesa ”Rise Up” (Ridică-te) – un cântec motivațional, pentru toată Europa.

Trupa ”Freaky Fortune” este formată din rapperii Nikolas Raptakis și Theofilos Pouzbouris – doi greci care au câte 23 de ani și au obținut un succes răsunător, în special, datorită internetului.

 

Pe scena Eurovisionului din Danemarca, alături de băieții de la ”Freaky Fortune”, va evolua și RiskyKidd – un rapper de 19 ani, născut și crescut la Londra de o mamă jamaicană și un tată neamț.

 

În realitate, RiskyKidd se numește Shane Schuller și s-a stabilit în Grecia după colaborarea cu Playmen și Helena Paparizou, care au învins la ediția din 2005 a Eurovisionului.

Pentru mulți oameni, combinația dintre ”Freaky Fortune” și RiskyKidd este una ciudată, însă creativitatea acestei echipe s-a afirmat încă din momentul compunerii piesei.

În opinia băieților, piesa ”Rise Up” exprimă energia, pozitivismul grecilor și nevoia acestei culturi de a rezista în timp și a se ridica deasupra tuturor dificultăților.

”Piesa Rise Up este scrisă pe baza unei melodii înălțătoare, care va stimula oamenii să zâmbească”, mai spun băieții.

Mesajul acestui cântec este ”Ridică-te și adună toată energia pozitivă din lume”, fiind un exponent al oamenilor care cred în speranțele și visele lor.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: