Produsele de îngrijire par a fi de niciun folos, când vântul de primăvară face aspră chiar și cea mai fină piele. Există, însă, o serie de produse naturale care te pot ajuta să previi iritațiile, de primăvară, ale pielii.

Uleiul de măsline

Uleiul miraculos, de măsline, ameliorează pielea uscată, reducând senzația de mâncărime și redând hidratarea. Daca îți simți mâinile uscate sau aspre, masează-le cu ulei de măsline, înainte de a te duce la culcare și acoperă-le cu mănuși din bumbac. Până dimineață, mâinile tale vor deveni catifelate.

Pentru a-ți hidrata pielea, poți folosi uleiul de măsline și în baie. Adaugă câteva linguri de ulei de măsline în cada cu apă fierbinte, împreună cu câteva picături din uleiul tău esențial favorit, pentru catifelarea și hidratarea pielii.

Ulei masline

 

Mierea

Mierea este cel mai bun hidratant natural și reprezintă un remediu excelent pentru buzele uscate sau crăpate. Datorită acțiunii antiiritante, este și un remediu excelent pentru pielea uscată. O poți folosi în stare pură și pentru tratarea zonelor foarte uscate, precum coatele sau călcaiele. Nu orice miere de albine functionează; trebuie să fie 100% naturală.

Miere

 

Iaurtul

Iaurturile naturale, fără adaosuri, prezintă un bogat conținut de acid lactic, care este ideal pentru pielea iritată și sensibilă. Poți face măști de câteva minute, cu iaurt natural. Îi vei descoperi, garantat, calitățile pozitive.

iaurt

Distribuie articolul: