Cunoscutul interpret rus Filip Kirkorov a susţinut, aseară, un concert la Palatul Naţional “Nicolae Sulac” din Capitală. Artistul a declarat pentru Publika TV că scena din Moldova îi poartă noroc şi, de fiecare dată, se întoarce cu plăcere în ţara unde şi-a făcut debutul profesional. “De fiecare dată când vin aici, în aceasta sală, este ca un examen pentru mine.

Anume pe această scenă a fost debutul meu profesional, iar spectatorul din Moldova a avut încredere în mine”, a declarat interpretul precizând că nu va uita niciodată de unde a pornit şi cine au fost oamenii care l-au susţinut. “Petre Teodorovici a fost cel care m-a încurajat mereu.

El m-a invitat în formaţia sa. Trupa mea şi acum se numeşte Teodor. Anastasia Lazariuc m-a invitat la concertul ei. Eu eram student şi făceam parte din trupa lui Petre. Ea mi-a oferit posibilitatea să cânt câteva piese”, a relatat acesta.

Totodată, artistul a relatat că iubește capitala Moldovei deoarece: “Este un oraş european, frumos, curat care emană o energie deosebită”.Artistul a recunoscut că este prieten cu milionarul Ilan Şor şi de câte ori vine la Chişinău, petrec timp împreună: “Suntem prieteni cu Ilan Şor şi familia lui. Azi m-am întâlnit cu mama lui. Comunic şi cu soţia lui, Jasmin.”

“Eu nu am uitat nimic, eu îi iubesc pe toţi. Anume aici am obţinut încrederea în mine”, a mărturisit interpretul rus.

Foto: nobil.md

Distribuie articolul: