Au obținut o partidă de sex cu voi și v-au părăsit. Dar de ce? V-au curtat câteva luni, v-au dăruit flori, v-au scăldat în complimente, iar acum pleacă. De ce bărbații sunt gata să facă orice pentru a fi cu voi, iar după sex dispar? Iată motivele pentru care au încetat să vă mai sune după ce ați avut relații intime.

El își simte vina. În momentul în care ai lăsat un bărbat prea aproape de corpul tău , mult prea devreme, el simte vina pentru asta și vrea să fugă de la locul crimei. El știe că te-a folosit și vrea să plece, deoarece i-ai permis asta.
I-ai dat prea multe. Bărbații nu se îndrăgostesc atunci când primesc prea multe. Ei se îndrăgostesc atunci când oferă, iar asta se întâmplă înainte de sex, nu după. Dacă el consideră că a câștigat dreptul de a fi cu tine, depunând de dragul tău mult efort, va rămâne lângă tine.
Totul se întâmplă la nivel chimic. După sex, nivelul oxitocinei la femei se ridică, iar nivelul testosteronului la bărbați scade, proces la care contribuie intimitatea și îmbrățișările. El inconștient face ceva ce ar ridica nivelul testosteronului.
Sursa: soulpost.ru