Primăvara bucură milioane de turiști care se grăgesc să imortalizeze cele mai frumoase grădini din lume. Cele mai colorate destinații din acest sezon sunt: Yogi Park din Naha City, Grădina Minunilor, din Dubai și Parcul Mini Europe, din Bruxelles.

 

Sakura japoneză

În Yogi Park, din orașul japonez Naha City, a fost deschis sezonul de înflorire a copacilor de Cherry Blossom, cunoscuți și sub numele de Sakura japoneză.

În aceste zile de martie, turiștii se pot bucura de inflorescențele care au devenit tradiționale pentru peisajele din Japonia.

Chiar dacă au o perioadă scurtă de înflorire, copacii de Sakura sunt un simbol al sfârșitului iernii și o metaforă a efemerității vieții pe Pământ.

Sakura

 

Grădina Minunilor

Grădina Minunilor (Miracle Garden) din Dubai, este cea mai mare grădină de flori din lume. Se estimează că ar conține peste 45 de milioane de flori, aranjate în diferite forme, cele mai populare fiind calendulas, petuniile și gălbenelele.

Aranjamentele florale inedite și explozia de culori fac, din acest Paradis, un loc perfect de relaxare și destindere, care merită vizitat cel puțin o dată în viață. Alte facilități puse la dispoziția turiștilor sunt: camere de odihnă, locuri de rugăciune, magazine de suveniruri și un loc de joacă pentru copii.

Dubai

 

Mini Europe

În luna martie, se celebrează Primăvara Europeană. Cu acest prilej, puteți vizita Parcul Mini Europe, situat vis-a-vis de Atomium, din Bruxelles.

Mini Europe sau Mini Europa este un obiectiv turistic belgian care conține, în interiorul său, o mulțime de monumente din intreaga Europă, devenite adevărate simboluri ale continentului.

Singura diferență dintre versiunile obiectivelor de aici și cele adevarate este că primele au o mărime de 25 de ori mai mică decât originalele.

Mini Europe

 

 

Distribuie articolul: