Acum 2 ani, Dare părea un vis, o provocare pentru unii, o schimbare pentru alții. Astăzi DARE este o realitate, o tradiție și o comunitate puternică care crește de la an la an. Organizatorii au creat o oportunitate de creștere și redescoperire a propriului potențial pentru 25 de mentee – femei cu nevoi speciale care vor participa la un program complex de mentorat, primul de acest fel din Republica Moldova.

dare

dareAm continuat o schimbare de percepție, comportament și atitutdine a societății. Într-un cuvand am îndrăznit. Vă mulțumesc tuturor că ați crezut în această idee și o promovați destoinic”, a remarcat Nati Vozian la inaugurare. La eveniment au fost prezenți partenerii proiectului, dar și cei care susțin cauza Dare Social Fashion Show încă de la începuturi.

Pe parcursul programului DARE2Change participantele (25) vor fi ghidate de 21 de mentore – femei puternice şi modele de viaţă cu domenii de activitate diferite şi un bagaj enorm de experienţe sociale, culturale şi civice. În acest an programul a depăşit hotarele Moldovei şi aduce ca mentori femei ce activează în New York, Praga, Bucureşti şi alte oraşe din România şi Moldova.

Evenimentul este o oportunitate pentru mentee şi mentore de a se cunoaşte, de a seta obiectivele de dezvoltare şi de a socializa. În premieră, 46 de femei tinere, care vin din diverse grupuri sociale, localităţi şi ţări se vor reuni pentru a da egalităţii de gen o nouă dimensiune şi un nou standard de abilitare – de la tânără la tânără, de la egal la egal şi de la oportunitate la oportunitate.

Foto: DARE Social Fashion Show