Luând exemplul surorilor mai mari – Kim Kardashian, Khloe și Kourthey, modelul familiei, Kendall Jenner, a decis să pozeze nud. Dacă membrele familiei sunt vestite pentru fotografiile lor provocatoare, în cât mai puține haine, ori topless și, de ce nu, complet dezbrăcate, iată că rețeta succesului este urmată și de Kendall Jenner.

În vârstă de 22 de ani, ea și-a câștigat faima în prezentări de modă pentru marile brandurile internaționale, dar își răsfăță fanii virtuali și cu fotografii puțin mai deocheate. Într-un stil profesionist, în ipostaze mai degrabă artistice decât vulgare, Kendall a renunțat complet la haine pentru un pictorial inedit în alb și negru.

S-a dezbrăcat de inhibiții în fața aparatului de fotografiat al Sashei Samsonova, iar rezultatul este spectaculos și asta o demonstrează și milioanele de like-uri și sutele de mii de comentarii de pe Instagram. Cele peste 88 de milioane de prieteni virtuali s-au delectat cu două ipostaze în care Kendall și-a acoperit zonele intime doar cu mâinile și picioarele. În afară de un pandantiv pe care l-a purtat la gât,  a fost complet goală.

Vezi și: Apariție de milioane! Kendall Jenner, îmbrăcată provocator (Foto)

 

Distribuie articolul: