Imediat ce au anunțat că divorțează, despre Jennifer Aniston (49 de ani) și Justin Throux (46 de ani) apar alte noutăți în presă. Utilizatorii de Internet vorbesc despre o posibilă reuniune a actriței cu fostul ei  soț, Brad Pitt. 

După cum a relatat și prezentatoarea Nancy O’Dell, care nu o dată i-a intervievat pe ambii actori în ultimele luni, Aniston a ținut legătura cu Pitt:

„Ei își au numerele de telefoane unul altuia și comunică periodic. Jennifer și Brad sunt în relații bune.”

Cu toate acestea, O’Dell a adăugat că, în timp ce Aniston a fost căsătorit cu Theroux, nu a avut niciun contact personal cu actorul Brad Pitt (54 de ani), însă nu a exclus faptul că situația se poate schimba.

„Nu putem anticipa viitorul”, a conchis ea.

O altă sursă, totuși, susține că Aniston și Pitt nu s-au întâlnit de mai mulți ani și se comportă acum ca niște străini, dar a confirmat și faptul că uneori comunică prin telefon:

„Nu pot spune că se contactează în mod regulat. Dar ei își doresc reciproc cât mai multe realizări frumoase, proiecte noi și noroc pe plan profesional”, a declarat sursa.

Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat că divorțează în urmă cu două zile. Ei au trăit împreună doi ani și jumătate.

„Sunt doi prieteni foarte buni. Se despart ca un cuplu, dar vor continua să fie prieteni”, a spus reprezentantul lor oficial.

Va reveni unul dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood, va spune timpul. Oricum, acum atât Aniston, cât și Pitt sunt ambii liberi și pot încerca foarte bine să înceapă.

Citește și: Jennifer Aniston divorțează! Anunțul este oficial

Dacă unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood vor fi iarăși împreună, rămâne de văzut.  Atât Aniston, cât și Pitt sunt liberi și nimic nu i-ar încurca să încerce din nou o relație.

 

 

Distribuie articolul: