Femeie modernă petrece mult timp la muncă (bănci, birouri, companii de asigurări, etc), de aceea este esențial să arate impecabil, luminos și elegant în același timp. Totodată, confortul este, de asemenea, un factor foarte important pentru ținutele de birou. Iată câteva idei pentru o imagine elegantă și la modă în această toamnă și iarnă.

birou

tinuta birou

Nu vă temeți să experimentați cu idei diverse, cât mai multe combinații posibile de îmbrăcăminte, care vor actualiza look-ul de zi cu zi și vor sparge rutina de birou. Inspiră-te de la modele feminine clasice, care arată relaxate, care sunt atât de perfecte la orice întâlnire, dar și în deplasările de afaceri – „riști” să ajungi ca și ele.

 stil birou

tinute birou

birou

culoriCulorile toamnei sunt cele mai potrivite pentru sezonul când afară un pic se răcește. Asigură-te doar că firma în care lucreazi nu are nicio restricție în ceea ce privește look-ul. Nuanțele liniștite te vor ajuta mult mai bine să te concentrezi, iar cele de rubin, chiar și mai aprinse, îți vor înveseli ziua de muncă.

 

biroustil bravo

birou culoriGusturile și stilurile sunt foarte diferte, dar nu e cazul ca la birou să exagerăm sau să tindem să ne arătăm toate posibilitățile – cele intelectuale vor fi mai mult apreciate! Rochii, costume din două pese cu fute sau cu pantaloni, constume din trei piese și celelalte detalii trebuie gândite din cap și până în picioare. 

 

birou

birou

stil birou

Nu vă feriți de printul animal, însă încercați să ieșiți, ușurel din calapoade. Leopardul este deja pentru bucătărie – zebra, devine foarte la modă pentru birou. Inspirați-vă din stilul retro, luați fuste cu talie înaltă, chiar și de culoare albă și uitați să le asortați cu pantofi cu botul ascuțit care sunt la modă în această toamnă.

zebrazebra

print

Nu uitați de clasicul și atemporalul: ținuta alb-negru, care este ideală pentru muncă și întâlnirile de afaceri. Griul va fi super dacă va fi asortat cu o pată de culoare: cordon, centură, eșarfă, batic, etc.

birou

tinuta birou

tinuta birou

tinuta birou

Nu te speria nici de gulere, dar nici de printuri mai îndrăznețe, sau de cele vibrante. Ținutele semi-casual sunt ideale și pentru birou, mai cu seamă dacă ai un job nu foarte oficial sau mai permisiv la capitolul vestimentație.

Tinute birou

tinute birou

print birou

tinute birou

Sursa Foto: Wardrobelooks.com

Distribuie articolul: