Este femeia care știe totul și chiar mai mult despre modă. În opinia rusoaicei Evelina Khromtchenko, adevărata eleganță se obține doar dacă respecți niște reguli importante de stil. Stilista consideră că stilul se educă în fiecare zi, fără pauze. Câteva reguli esențiale de stil, din acest demers, le aflați mai jos.

1. Nu există picioare masive, există colanți aleși incorect. Nu există femei urâte, există coafori incompetenți.

2. Secretul succesului constă din decizii simple: pantalonii negri, cămașa albă, eșarfa de culoare intensă sau șalul. Iată secretul unui succes impecabil.

3. Orice ținută poate spune despre om mai mult decât acesta ar fi vrut să spună.

4. Pentru ținutele de seară, există o regulă: trebuie să strălucească doar un articol: fie rochia, fie accesoriile.

5. Rochia de culoare roșie este un strigăt, este un punct de vedere. Rochia de culoare neagră este poziția pe care o ai în viață.

foto: facebook

6. Dacă vrei să ajungi departe în carieră, îmbracă-te de parcă ai fi acolo deja.

7. O ținută perfectă și actuală poate fi formată din: o maletă de culoare neagră, pantaloni prescurtați și o pereche de pantofi eleganți cu toc mediu, plus colanți de aceeași culoare ca și a pantalonilor.

8. O rochie de culoare neagră poate decora chiar și garderoba unei femei care nu mai este tânără. Unicul lucru pe care trebuie să-l faceți, însă, este să îmbrăcați o pereche de colanți negri, cu textura groasă.

9. Bijuteriile trebuie alese într-un asemenea fel, încât nimeni să nu observe că sunt bijuterii. Dacă bijuteriile contribuie la sublinierea firescului, veți reuși să arătați perfect chiar și într-un cerc de femei care poartă diamante.

10. E foarte simplu să atragi atenția celor din jur. Este de ajuns să-ți vopsești buzele cu un ruj de culoare intensă, să-ți pui o pereche de ochelari imenși și să iei în mâini o poșetă de culoare intensă.

foto: evelinakhromtchenko.com

foto: evelinakhromtchenko.com

11. Temeți-vă de ținute obositoare și de absența accesoriilor.

12. Articolele ieftine, decorate cu pietre strălucitoare, arată vulgar și provocator.

13. Un om bine îmbrăcat este un om care nu atrage atenția spre felul în care este îmbrăcat. În prim plan iese omul, personalitatea sa, fața și coafura frumoasă. Anume acesta este rolul articolelor clasice, de bază.

14. O femeie îngrijită va obține tot ce o femeie în halat nu va obține niciodată.

15. Nu vă rușinați niciodată de bustul vostru, fie că e mare sau mic, pentru că oricum îi atrage pe bărbați.

foto: evelinakhromtchenko.com

foto: evelinakhromtchenko.com

16. Dacă o femeie vrea să devină inaccesibilă, dar să atragă atenția tuturor, îi este de ajuns să-și vopsească buzele cu un ruj de culoare roșie. Toți vor observa, dar se vor teme să se apropie.

17. Imediat după ce o femeie încalță tocuri, ea începe să fie fericită. A devenit deja o lege.

18. Principalul factor în alegerea lenjeriei intime trebuie să fie comoditatea. Ție trebuie să-ți fie comod să o porți, iar lui – comod să o scoată!

19. O rochie frumoasă este, pentru fiecare femeie, o problemă de ordin național!

20. Rochia de mireasă este articolul principal al unei iubiri adevărate!

foto: zimbio.com

foto: zimbio.com

Citește și: 20 de lecții de stil de la Evelina Khromtchenko (Partea I)

Distribuie articolul: