Te-ai săturat de 1000 de chițibușuri aruncate prin casă de care te împiedici mereu sau care nu își mai au niciodată locul lor? Există pentru toate o soluție! Îți propunem 20 de idei de organizare a lucrurilor în diverse odăi din casa ta care te vor ajuta să menții casa curată, îngrijită și mai ales, organizată. Nu-i așa că anume asta îți dorești?

Bucătărie – de la locul de lucru și până la sertarele cu produse, toate trebuie să fie bine puse la punct în bucătăria ta, așa ca procesul de gătit să fie o reală plăcere. Mai mult, pentru că vei ști sigur unde ții fiecare lucrușor, vei economisi o grămadă de timp și nervi 😉

buc 5

buc 4

buc 3

buc 2

buc 1

Dormitor – chiar și locul unde dormim trebuie să fie pus la punct, până în cele mai mici detalii. De la el și pornesc toate în casă… Iar dacă dorești să combini locul de muncă, biroul de acasă cu dormitorul, atunci și pentru aceasta este o soluție.

dorm 5

dorm 4

dorm 3

dorm 2

dorm 1

Baia – aici întotdeauna vei găsi măcar o haină aruncată, niște obiecte care nu au nimic cu acest loc sau pur și simplu nu știu unde trebuie să stea. Chiar dacă sala de baie este mică, idei de a folosi spațiul eficient există!

baie 3

baie 2

baie1

baie 5

baie 4

Vestiarul – pentru această cămăruță există nenumărate idei și soluții: de la dulapuri special confecționate și amenajate, până la cutii sau rafturi organizatoare, fie pentru haine, fie pentru încălțăminte.

vestiar 6

vestiar 4

vestiar 3

vestiar 2

vestiar 1

Sursa: ADME.ru