Conform unui sondaj din Australia, femeile sunt amatoarele fotografiilor „selfie”. Acestea, de îndată ce-și fac un selfie, îl și postează pe rețele de socializare. De obicei o fac doar pentru a se lăuda. Fie au o geantă nouă, fie un machiaj mai deosebit, orice, doar să-și afișeze un selfie, că e… în vogă. Deși, am putea pune la îndoială rezultatele acestui sondaj, în imaginile de mai jos sunt doar vreo 3-4 femei, vezi cine sunt acestea. 

Imaginile-selfie au fost abordate în premieră de către fotograful Jim Krause. Selfie este o fotografie-autoportret capturată cu o cameră video frontală. Acestea, pot fi ușor „făcute” și de pe aparatele de fotografiat digitale, poziționându-le în față și doar apăsând  butonul care dă comanda de a fotografia.

1. După 3 ani de dicuții controversate dintre Wikipedia și fotograful David Slater asupra acestei imagini s-a ajuns la concluzia (din partea site-ului Wikipedia) că nu poate fi categorisită în fotografiile – selfie, deoarece aceasta a fost făcută mai mult rechinului, decât fotografului. Nu se cunoaște reacția lui Slater, cert este că imaginea chiar este uluitoare.

2. Câteodată un selfie îți poate pune viața în pericol. Acest bărbat (de mai jos), în loc să fugă din răsputeri de taurul ce-i calcă pe urme, el și-a scos telefonul pentru a înregistra un video cu bivolul în spate. Moment surprins la „Great Bull Run” la 25 ianuarie 2014. 

 3. Tânărul din imaginea de mai jos a captat atenția acestei feline sălbatice, pe care într-un fel sau altul, a „provocat-o” la un… selfie.

4. Și cine a spus că aceste animale știu doar să scuipe în oameni? Greșit! Ele știu să pozeze în cel mai ingenios mod, pentru o imagine „selfie”.

5. Camerele de luat vederi au fost invadate de aceste animale, curioase de fire, care și-au făcut sute de selfie-uri, spre deliciul fotografului.

6. Selfie cu un cangur. Un parc din Australia.

7. Girafele tot știu să arate limba pentru un selfie drăguț.

8. Proverb relevant pentru acest selfie: „Satul arde, dar baba se piaptănă”.

9. Situațiile extrimale și imaginile selfie sunt cei mai buni prieteni ai acestor tineri.

10. Aparatele de fotografiat digitale ar trebui să se vândă în set cu un asemenea „baston de suport” pentru un selfie atât de original.

11. Titlul potrivit pentru această imagine ar fi: „Adrenalin-selfie”.

12. Cu un pic de ingeniozitate și dintr-un elicopter îți poți face un selfie.

13. Un alt individ care și-a pus viața în pericol este Kirill Oreshkin, acesta adoră să-și „facă” fotografii „selfie” la înălțime.

14. Același amator de selfie la înălțime, Kirill Oreshkin.

15. Aceastei imagini, de asemenea, îi putem atribui un proverb: „Prietenul la nevoie se cunoaște”. 

16. Curajul – nu ar trebui uitat acasă pentru un astfel de selfie.

17. O domnișoară cu exces de adrenalină și… curaj.

18. În Brazilia, de asemenea, poți să-ți faci un selfie, în cazul în care ai ajuns pe umărul acestui monument național.

19. În timpul unei sărituri cu parașuta, antrenorul are grijă și de un selfie.

20. Și reptilele sunt dresate pentru fotografii selfie.

Așadar, pentru un selfie ingenios, nu ai decât să găsești locul și momentul potrivit. Să nu uiți și de aparatul de fotografiat, altfel n-o să-ți iasă bine.

Sursa: brewed.nllikey.todaythefunnybeaver.com

Distribuie articolul: