Rodica Miron, în vârstă de 24 de ani, originară din Republica Moldova, a devenit protagonista unui nou reality-show, după reţeta „Burlăciţa”, ce va începe în curând la postul de televiziune Antena 1, din România. Tânără a venit Bucureşti pentru a face facultatea, scrie UNIMEDIA cu referire la click.ro. Și-a dorit de întotdeauna o carieră în modeling, prilej cu care a şi pozat sexy în pictoriale, unul dintre ele chiar nud. Acesta a devenit cunoscută datorită emisiunei „Răi da buni” de la Antena 2, unde a fost asistenta lui Mihai Morar.

Rodica Miron a reuşit să dea lovitura în showbiz, ea fiind desemnată, graţie lui Cătălin Botezatu, noua „Bulăciţă” de la Antena 1. Tânăra care a reuşit să-l impesioneze pe Bote, a început deja filmările la primele episoade ale show-lui „Frumoasa şi Bestialii”, care vor fi difuzate în curând la Antena 1.

Show-ul „Frumoasa şi bestialii” s-a bucurat de un succes extraordinar în Statele Unite şi Franţa, iar acum va rula și în România.

O fată superbă şi isteață, o vilă de lux, într-o locație de poveste din Turcia și douăzeci de bărbați cu personalităţi şi aspect fizic inedit sunt igredientele show-ului pe care Antena 1 îl va lansa în curând. Adevărul.ro scrie că cei douăzeci de participanti vor lupta într-o serie de provocări surprinzătoare pentru a o cuceri pe Rodica, o fată fermecatoare, care, la 24 de ani, a hotărât să îşi găsească jumătatea şi a acceptat provocarea celui mai incitant format tv de dating. Ceea ce nu a ştiut Rodica este faptul că cei care intră în cursa pentru inima ei sunt bărbaţi cu personalităţi foarte puternice, cu cele mai surprinzatoare atu-uri.

În plus, telespectatorii vor avea ocazia să descopere peisajul bogat al Turciei. Filmările vor avea loc în celebrul oraş Istanbul, iar provocările pregatite îi vor purta prin celebrele bazaruri turcești, dar şi prin zonele mai puțin cunoscute din strâmtoarea Bosfor. În final, doar unul din cei douazeci de „bestiali” va câştiga inima frumoasei Rodica. Telespectatorii vor putea urmări surprizele emisiunii doar la Antena 1, începând cu luna august.

Distribuie articolul: