Ştii, de fiecare dată când plutim în butoiul cu melancolie al singurătăţii ne gândim că nu vom găsi niciodată un tip alături de care să ne trăim întreaga viaţă, că nu vom descoperi un bărbat care să ne respecte şi să ne ocrotească aşa cum visăm… Cu toate astea, de multe ori, spunem din prima nu unor tipi care ar merita mai multă consideraţie din partea noastră. Ce tipi ar trebui să vânezi îţi spunem aici. 2 mituri de relaţie care te fac nefericită. Simpaticul care se transformă în Domnul Perfect. 

Este acel gen de bărbat de care te lipeşti din primul moment – este un haios şi jumătate, o persoană destinsă şi fără fasoane în preajma căreia te simţi atât de bine de parcă vă cunoaşteţi de o viaţă. Cu toate astea, nu prezintă semnalmentele unui cuceritor în serie, aşa că îl treci cu vederea şi-l adaugi la interminabila listă de amici cu care te vezi din când în când.

Adio, “tipi nepotriviti”!

Cu toate astea, înainte de a-l cataloga eronat, ar trebui să-ţi acorzi mai mult timp pentru a evalua realist “oferta”. Gîndeşte-te: dintre toţi tipii pe care i-ai cunoscut până acum, cu câţi te-ai simţit confortabil? Câţi au fost realmente interesaţi de preferinţele şi viaţa ta în general? Nu au fost foarte mulţi, nu? De aceea te îndemnăm să-i dai undă verde acestui tip simpatic care are stofă de Domnul Perfect.
Nu e o frumuseţe, dar are carismă

OK, l-ai văzut, nu l-ai plăcut, dar după ce a deschis gura ai fost numai ochi şi urechi şi ai râs în acele câteva ore de stat la vorbe cât nu ai râs într-o viaţă. Acest tip a reuşit, cum-necum, să te facă să te simţi cu adevărat frumoasă, inteligentă şi amuzantă. De aceea ai adormit cu zâmbetul pe buze, iar a doua zi parcă erai alt om… mai fericit, mai destins.

Arta de a flirta frumos

Cu toate astea, doar pentru că nu este un tip prea arătos, te-ai decis să spui pas şi să nu ieşi cu el la întâlnire. Să ştii că şi un tip gen fotomodel îmbătrâneşte şi nici nu arată aşa strălucit când se trezeşte dimineaţă. Pe de altă parte, în afară de o admiraţie sinceră, nu prea ai ce face cu frumuseţea, pe când cu un bărbat inteligent şi carismatic poate fi seducător o viaţă întreagă. Poate că ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a-i spune nu unui bărbat nu prea arătos dar cu multe alte calităţi mai puţin vizibile.

Sursa/foto:  www.cosmopolitan.ro

Distribuie articolul: