Aseară s-a lansat un nou produs muzical pe piața autohtonă. De această dată nu e vorba de un single, sau album, ci de un proiect social, ce vine să ne sensibilizeze asupra situației copiilor ce au nevoie de ajutor material pentru a avea o copilărie frumoasă, și cel mai important - sănătoasă!

Este vorba de proiectul social „Împreună vom izbuti” lansat de AO-ul „Salvați Viața.”

Cristy Rouge,una dintre interpretele implicate în proiect, a declarat în cadrul emisiunii Prima Oră că acțiunea vine să sensibilizeze societatea asupra cazurilor medicale grave de care suferă foarte mulți copii din Moldova.

În acest an proiectul a adunat 18 celebrități, printre care : Cristina Scarlat, Dana Marchitan, Alexandru Manciu, Serghei IalovițchiPasha Parfeni, Olia Tira, Karizma, Natalia Gordienco, Mariana Mihăilă, Ionel Istrati, Andrei Porubin, Lilu, Lilia Lozan și alții. Aceștia au fost bucuroși să se implice, mai mult de atât, participarea în cadrul acțiunilor „Salvați Viața” a devenit o frumoasă tradiție pentru ei.

Rezultatul colaborării a devenit piesa „Răsai peste lume

Activitatea AO-ului „Salvați Viața” ține de colectarea de fonduri pentru ajutorarea familiilor a căror copii au nevoie de intervenții chirurgicale costisitoare, majoritatea cărora se pot efectua doar peste hotare. Aliona Bercaci, președintele AO-ului susține că timp de 5 ani de activitate au reușit să ajute 120 copii, cu aportul cetățenilor bineînțeles.

Distribuie articolul: