Doar 1600 de urși Panda au rămas, astăzi, în întreaga lume. Cu această ocazie, artistul francez Paulo Grangeon a realizat 1600 de sculpturi, prin tehnica papier mache, din hârtie reciclată. Sculpturile, dedicate tuturor urșilor Panda care au supraviețuit până în prezent, sunt transportate în câteva orașe ale lumii. Cum arată această colecție, vedeți mai jos.

În colaborare cu WWF, PMQ și Allrights Reserved, această instalație uimitoare de sculpturi făcute manual, este transportată în orașe precum Paris, Roma, Berlin, Taipei și altele.

Pentru prima oară, expoziția a fost prezentată în Paris City Hall, în luna iulie, acum patru ani.

Potrivit Daily Mail, expoziția a ajuns pe insula Taiwan în luna februarie. Atunci, cei 1600 de ursuleți artificiali au fost așezați pe scaunele Teatrului Național din Taipei.

La Berlin, Frankfurt pe Main și Bremen, cei 1600 de ursuleți au fost duși în luna august, a anului trecut.

În prezent, complexul de sculpturi se află la Hong Kong, iar scopul de bază al acestui proiect este să sporească gradul de conștientizare a dispariției speciei de urs Panda, de pe Terra.

Foto: zimbio.com, daily mail, metro.co.uk, senatus.net, www.designboom.com, www.ufunk.net, www.scmp.com, www.vosizneias.com

Distribuie articolul: