Atunci când intri într-o relațieîți dorești atât  fii fericită cât și -l faci la fel de fericit și pe cel care îți este alături. Cuplurile sunt o formă de parteneriat reciproc avantajoasă pentru cei implicați, iar atunci când aceste lucruri se schimbă, fericirea descrește pe zi ce trece.

Te-ai întrebat vreodată dacă iubitul tău este fericit alături de ține sau dacă îi lipsește ceva din relație? Iată 15 semne care ți-ar putea indică faptul că relația voastră nu funcționează atât de bine și că el este nemulțumit de ceea ce se întâmplă între voi:

1. Este distrat și neatent

Dacă ai impresia că nu e deloc atent la ceea ce spui, este foarte posibil că el să nu se mai simtă prea bine în relație.

2. Te sună mai rar

Cu cât te caută mai rar, cu atât își dorește tot mai puțin să ia legătură cu ține, iar asta nu poate însemna decât că îi provoci un oarecare disconfort.

3. Răspunde monosilabic

Răspunsurile lui sunt seci și monosilabice? Dacă nu-și mai da interesul nici în ceea ce privește comunicarea, nefericirea lui este reală.

4. Iese mai des cu băieții

Petrece tot mai mult timp cu prietenii lui, tocmai pentru că încearcă să te evite pe ține, iar asta nu poate însemna decât că nu se mai simte bine în prezența ta.

5. Vorbește mai mult la telefon

Butonează tot timpul telefonul și își sună prietenii sau apropiații tot mai des, dar pentru ține nu-și face timp? Ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare.

6. Este mai tăcut

Nu îți mai povestește ce i se întâmplă și nici nu pare interesat de ceea ce ți se întâmplă ție, asta înseamnă că începe să-și piardă interesul.

7. Nu își mai dorește să faceți sex

Partidele de sex s-au rărit și atracția dintre voi pare să se ofilească? Un bărbat care nu are dorințe este, fără îndoială, unul nefericit.

8. Îți vorbește urat

Lipsa lui de respect a început să se manifeste și la nivel verbal? În acest caz, interesul de a te face fericită este tot mai scăzut, iar fericirea lui asemenea.

9. Are secrete față de ține

Îți ascunde tot felul de lucruri și a devenit foarte secretos tocmai pentru că nu se mai simte bine în preajma ta.

10. Bea mai mult alcool

Îl vezi cu câte o bere în fiecare seară și te întrebi de ce face asta? Răspunsul este simplu: iubitul tău a devenit nefericit în relație.

11. Transmite semnale nonverbale

Mimica lui sugerează că e plictisit atunci când vorbiți? Este și acesta un semnal al nefericirii lui.

12. Nu mai face eforturi pentru voi

renunțat și mai dea interesul în relație și  mai facă vreun efort? Poți fi sigură , de vreme ce el este nefericit, nu îl mai interesează atât de mult nici fericirea ta.

13. Este mai puțin afectuos

Tandrețea în relația voastră a devenit istorie? Iubitul tău a încetat  te mai sărute te mai îmbrățișeze și  te mai atingăLipsa de afecțiune indică faptul  partenerul tău este nefericit.

14. Este egoist

Pare  se gândească numai la el și nu mai ține cont de ține și de dorințele tale deloc? Iată încă un semn  nu e împlinit.

15. Te blamează pentru orice

Pare  se enerveze din orice fleac, iar tu ești singură vinovată pentru toate problemele lui? Este felul lui de a-ti sugera  nu se mai simte bine cu ține.

Sursa: ele.ro

Foto: Evgenij Yulkin/Stocksy

Distribuie articolul: