Sezonul estival e declarat oficial deschis, dar și sesiunile de shopping destinate acestui anotimp! Rochiile de vară în culorile anului 2019 sunt motivul perfect pentru o incursiune în magazine, iar noi îți propunem o scurtă recapitulare a tendințelor, precum și câteva sugestii de shopping.

Rochii de vară în culorile anului 2019

A sosit momentul să aprofundăm acest subiect, analizând îndeaproape mixurile de modele, plecând de această dată de la cele mai iubite culori ale sezonului de primăvară /vară 2019.

In mod firesc, vom începe cu nuanța anului 2019 și anume „Living coral” desemnată culoarea anului conform institutului Pantone. O nuanță perfectă pentru vară, living coral este conform reprezentanților Pantone,  în același timp vibrantă, puternică, dar și blândă, simbolizând optimismul și dorința de a îmbrățișa latura ludică a vieții. Acestea se vor asorta perfect bronzului estival, atât în ținutele de zi, cât și în cele de seară.

Nuanțele de roz sunt nelipsite din ultimele sezone! Diversitatea lor este impresionantă, variând de la powder pink, la bossy pink (un ton mai închis de fucsia), iar rochiile de vară se lasă și de această dată învăluite într-una din cele mai feminine culori posibile. Mesajul transmis, diafan sau puternic, timid sau curajos, va depinde exclusiv de nuanța pe care o alegi.

Alături de aceste culori, rochiile de vară îmbracă o sumedenie de nuanțe, pe care te invităm să le urmărești detaliat în galeria foto de mai jos:

SURSA 

Vezi: A mers la o nuntă și a întâlnit două tinere îmbrăcate la fel. Cum a reacționat Lilu (Foto)

Distribuie articolul: