Uneori este absolut minunat să fii singură. Dar trebuie să recunoașteți că existența unui partener de viață sau, cel puțin, de pat, vă poate motiva multe acțiuni și corecta în multe privințe. Deci, nu faceți din singurătate o obișnuință și încercați să le înțelegi și ajutați pe femeile care au „această problemă”. 

1. Singurătate! Acel moment când iei cina singură, telefonul moare, iar în casă nu ai nicio carte sau o revistă. Trebuie doar să mănânci paste și să privești în tavan! 

2. Cuplare de nevoie! Trebuie să cauți un prieten de sex masculin ocupat – sau, mai rău, un tip cu care să ieși o dată sau de două ori doar pentru a te ajuta să faci o muncă grea sau să asamblezi ceva. 

3. Gata cu primul! Visele teribile devin și mai înfricoșătoare, perna preferată nu te mai salvează și ești gata să te arunci în brațele primului chelner mai drăguț pe care l-ai întâlnit.

4. Voi muri singură! Când depresia este cea care a pus stăpânire pe tine, primul gând cu siguranță acesta e.

femei singure

5. Vecinul de la șase și-a propus ajutorul! I-ai sub braț primul lucru stricat sau primul borcan pe care nu-l poți deschide și alergi la el. Poate, poate te ajută și poate observă noul tău training foarte sexy.

6. Petreci doar tu și sticla! dacă duci la bun sfârșit o sticlă de vin la masă, de una singură, a doua zi mahmureala este garantată.

7. Independența financiară! Femeile singure sunt în mod constant prea „imature” pentru relații reale, dar al naibii de stabile și independente financiar, încât un bărbat, cu toți banii lui, chiar ar fi de prisos. 

9. Tipii cu prietene oricum flirtează cu tine. Dar te lasă mereu pentru că știu o grămadă de stereotipuri despre tine sau deoarece ești mai puțin atrăgătoare decât iubitele lor.

10. Mereu nu ai cu cine să te afișezi! Dilema că n-ai cu cine să mergi la o petrecere sau la o ceremonie te face, de cele mai multe ori, să rămâi singură acasă, invocând o groază de motive.

11. Discuții despre nimicuri. Uiți să mai întreții o discuție captivantă cu un bărbat și te oprești mereu la vremea de afară și la întrebarea: „Ești singur sau ai pe cineva?”

singura

12. Nu știi ce cauți sau ai așteptări prea mari! „Eu doar caut pe cineva inteligent, amuzant, și interesant, și care să mă atragă…”, iar lista este tot mai lungă. 

13. Când întâlnești pe cineva ții să știe că tu faci mai mulți bani decât el! Desigur că va avea un puternic simț al inferiorității, care îl va depărta de tine. 

14. Cauți mereu o companie pentru „Ziua Îndrăgostiților”. Fie că este vorba despre vacanța sau pur și simplu petrecerea serii de 14 februarie, te plângi veșnic că ești singură în această zi de cinci ani încoace. 

15. Toți te încurajează, nimeni nu ți-l aduce la prag! Pentru că trebuie să-l cauți singură, sau să cauți locurile și motivele potrivite pentru a-l găsi. 

Distribuie articolul: