Pe lângă printul floral, un alt imprimeu extrem de actual, în acest an, este printul în linii. Acesta și-a meritat pe deplin locul în rândul tendințelor universale, însă acum, designerii s-au gândit să-l readucă în modă și să-i confere statutul de „hot trend”. Circa 30% din articolele noilor colecții vestimentare afișează linii de diferite lungimi, grosimi și forme. Îți arătăm, mai jos, 15 modalități în care poți purta linii chiar și în fiecare zi.

Linii & colour blocking (combinare, în aceeași tinută, a mai multor câmpuri cromatice). Vei combina două stiluri, două puncte de vedere și vei atrage de două ori mai multe priviri.

front-row-shop-striped-dress

Linii verticale. Acest print nu s-a demodat încă niciodată, de aceea nu va fi obositor pentru ochi nici în 2015. Imprimeul este cu atât mai puternic, cu cât este atribuit unor articole vestimentare ca fustele mini, cu tăieturi centrale sau laterale.

Variații diferite ale aceluiași imprimeu. Cine a zis că nu ai dreptul să porți două articole cu același imprimeu? Admiră această ținută:

simplybe-striped-skirt

Linii subțiri și contrastante. Reprezintă o abordare neobișnuită și originală în același timp. Acest tip de linii se combină extraordinar cu fundalurile de culoare neagră.

unif-striped-dress

Linii rare și rupte din context:

nasty-gal-striped-varsity-dress

Pantaloni cu print în linii. Au revenit în trend, la fel ca și pantalonii cu print floral. Dacă nu vrei să porți pantaloni obișnuiți, alege un model cigarette, mai scurți. Poți alege un print alcătuit din linii de 3 nuanțe cromatice diferite.

Double stripes look. Ținute formate din prea multe linii nu există!

zara-striped-skirt

Linii care amintesc de cromatica curcubeului:

front-row-shop-striped-pants

Combinație de linii verticale și orizontale. Reprezintă două puncte de vedere diferite. Încearcă un look îndrăzneț. Cum ți se pare acest trenci?

cameo-striped-trench

Linii diagonale, aurii. Într-o singură rochie, se pot ascunde atâtea bogății! Printul auriu transmite emoții, pentru că este echivalent cu regalitatea.

Linii marine, actuale indiferent de sezon și temperatura de afară:

topshop-striped-dress1

Linii negre pe fundal alb. Abordează combinația alb-negru dintr-un alt punct de vedere, neordinar.

cos-striped-dress

Colour blocking cu linii orizontale. Tricourile polo sunt cele mai indicate pentru astfel de experimente. Poți combina acest imprimeu cu articole din piele.

Imprimeul care creează iluzii optice. Amestecul dintre linii și culoare cu siguranță că va atrage multe priviri asupra ta.

Liniile geometrice.  În 2015, acest imprimeu se potrivește perfect nu doar pentru manichiura artistică, ci și pentru vestimentație.

Sursa, Foto: Brit.co

Distribuie articolul: