Anul acesta machiajul anunță o întoarcere la discret și natural. Tenul va fi proaspăt, buzele sunt mai mult evidențiate decât ochii, iar sprâncenele revin la aspectul natural, nu mai sunt conturate perfect la salon.

În ceea ce privește culorile, la modă în machiajul ochilor în 2014 este arămiul, iar buzele de culoarea cojii de mandarină îți vor da un aspect proaspăt și sănătos. Vezi mai jos 14 tendințe in machiaj pentru 2014.

BUZE ÎN CULORI VII
Lasă deoparte glossul transparent, în favoarea unui ruj într-o culoare vie. Buzele sunt scoase în evidență anul acesta. Cu acest scop, nu abuza de fardurile de pleoape, o singură linie de tuș va fi suficientă pentru a nu avea o privire ștearsă.

curademiere.ro

TEN LUMINOS
Pentru a lumina un ten nude, aplică o tusă de pudră irizată pe pomeți. Este perfect pentru a-ți scoate chipul în evidență, fără a părea prea machiată.

curademiere.ro

POMEȚI SĂNĂTOȘI
În 2014, tenul va fi proaspăt și sănatos. Aplica CC Cream, pudrează ușor, dacă pielea are tendința de a străluci și machiază pomeții cu un voal ușor colorat. Profită de noile produse pudrate care îți dau un aspect natural al feței, fără a fi prea evidente.

curademiere.ro

SPRÂNCENE NATURALE
Ai scăpat de stilistă, nu trebuie să îți refacă, periodic, sprâncenele. După ani de zile în care sprâncenele au fost foarte mult, poate prea mult lucrate, acum revin la natural. Păstrează linia naturală a sprâncenelor si pensează doar firele care cresc pe margine. Acoperă zonele în care și s-au rărit sprâncenele cu creion.

curademiere.ro

TEN NUDE
Revin-o spre frumusețea ta naturală, în 2014 se poartă tenul nude, bineînțeles corectat. Aplică o cremă hidratantă, apoi BB Cream, un ușor voal de pudră și anticearcăn.

curademiere.ro

COAJĂ DE MANDARINE
Anul acesta, rujul de buze va fi de culoarea cojii de mandarină. Cumpără-ți un ruj în această nuanța sănătoasă, care va prospețime tenului obosit.

curademiere.ro

PLEOAPE ARĂMII
Dacă nu poți renunța la machiajul ochilor, alege un fard de pleoape arămiu, care se potrivește oricărei culori de ochi. Aplică o bază de fixare pe pleoapă și apoi fardul, pe care îl vei ștrege treptat, spre tâmple. La final, este suficient un strat de rimel negru pe gene.

curademiere.ro

CONTUR ALB
Un contur cu liner alb la baza genelor îți va lumina privirea. Folosește-l cu un ten nude și un ruj de buze rozaliu.

curademiere.ro

CONTUR DISCRET
Foarte vizibil în ultimele sezoane, conturul ochiuli revine la funcția sa de bază: evidențierea privirii. Un contur discret, o singură linie subțire la baza genelor, va fi un element al unui machiaj natural.

curademiere.ro

UNGHII ALBE
Tendința anului 2014 pentru unghii este albul mat. Dacă vrei totuși să ai unghii colorate ușor, folosește o ojă pastelată ivoire, vernil, roz sau bleu.

curademiere.ro

MACHIAJUL PIERDUT
2014 este anul machiajului pierdut, mai ales pe buze. Aplică ruj la mijlocul buzelor, apoi tamponează cu degetele înspre colțuri.

curademiere.ro

RIMEL DISCRET
Mai puțin spectaculos decât în anii trecuți, rimelul bate în retragere. Aplică un singur strat, apoi îndepartează eventualul surplus cu o periuță.

curademiere.ro

O TUSĂ ROZ
Pentru a face trecerea dintre iarnă și primavară, trebuie să profiți un pic de culori. O idee simplă, dar eficientă: ten nude, privire conturată cu maroniu, buze discretă și o ojă roz bombon pe unghii.

curademiere.ro

UNDERLINER ȘTERS
Alternativa la underlinerul negru, care poate da impresia de privire obosită, este unul maroniu. Mai soft și mai elegant. Aplică sub genele inferioare si șterge-l cu un bețisor pentru urechi, până se va estompa, dar nu foarte mult, cât să rămână vizibil.

curademiere.com

Distribuie articolul: