Ai fost cerută în căsătorie? Serios? Felicitări, draga noastră! E minunat, doar că am dori să-ți spunem câteva „detalii” despre logodnă, pe care din păcate, nu ți le va spune nimeni, dar noi am decis că trebuie să le știi, de altfel de această părere este și huffingtonpost.com.

Nu te alarma, nu e nimic grav în ceea ce dorim să împărtășim cu tine, așadar:

1. Este uimitor! Ura! Cineva vrea să-și petreacă tot restul vieții cu tine! Din fericirire și tu îți dorești asta. Sperăm că sentimentele voastre sunt reciproce.

2. Este înfricoșător! Indiferent de doleanțele tale, dar trebuie să știi că a venit timpul să te maturizezi.

3. Este ireal! Acum zece minute te gândeai la ce-o să pregătești la cină. În acest moment ai un inel pe o mână și un pahar de șampanie în cealaltă. Cum s-a întâmplat asta?

4. Este neașteptat! Nasol, dar de obicei se întâmplă să ai pe tine un maiou și o pereche de blugi bătuți de vreme. Eh, dacă ai fi știut, te-ai fi îmbrăcat într-o rochie drăguță și ți-ai fi făcut cel puțin manichiura.

5. Nu știi pe cine să suni mai întâi! Dacă o suni pe mama, s-ar putea să se supere tata că nu i-ai oferit lui întâietate. Dacă o suni pe sora ta mai întâi, s-ar putea să se supere fratele. De prieteni nu mai vorbim, s-ar putea să se supere toți, dacă nu le dai marea noutate.

6. Ai „3 șanse” ca să-i anunți pe toți odată: Facebook, Instagram și Twitter. Să fim realiști, rețelele de socializare sunt cea mai bună formă de mediatizare și informare. Va fi știrea zilei! Pregătește-te să fii bombardată cu zeci, dacă nu chiar sute de întrebări!

7. Vei fi nevoită să-ți deconectezi telefonul! Te vor suna prea mulți oameni și îți va obosi gura de la zecile de mulțimiri adresate celor care te vor felicita pentru marele pas. Vei verifica notificările de pe Facebook mai târziu, acum savurează clipa.

8. Toată lumea vrea să știe când va fi nunta! Abia de te-ai logodit, nici o jumătate de oră n-a trecut și deja s-a început. Până acum nici nu ai știut că te vei căsători, cum poți oferi așa de repede detalii despre biserică și restaurant?!

9. Nunta?!  Te-ai logodit? Foarte bine, acum trebuie să plănifici o nuntă, un eveniment extrem de complex. Acest lucru te va maturiza foarte mult și foarte repede.

10. Inelul de pe degetul tău te „pune în dilemă”! Nu te poți concentra din cauza acestuia. Îți tot dai întrebările: de unde a știut dimensiunile? De ce s-a gândit că îmi place anume aceest model? De ce „una”? De ce „alta”?

11. Cuvântul „logodnică” te face să râzi! Deja trebuie să te obișnuiești, chiar de nu vei folosi acest cuvânt niciodată, crede-ne, prietenul tău o va face mai des decât te-ai gândit.

12. „Piatra” de pe degetul tău ți-a dat două mari angajamente: dietele prenupțiale și petrecerile burlacilor.

13. „Cum te-a cerut de soție” va fi cea mai enervantă întrebare. Cu siguranță ai o poveste foarte interesantă despre marele moment, dar vei obosi să o spui de sute de ori.

14. „Pinterest” va fi cel mai bun prieten al tău. Nu te poți hotărî ce model de rochie de mireasă să alegi. Le vrei pe toate, doar painterest te poate ajuta!

Felcitări ai devenit o Logodzilla (Logodnică+Godzilla) și-ți place, nu-i așa?

Distribuie articolul: