Antos Cosmetică Naturală organizează cea de-a două ediție a concursului Miss Naturalețe. Evenimentul este unul mult așteptat de către toate femeile care mizează pe naturalețe.

După competiția online, concurentele vor trebui să treacă și de ultima probă, în care vor trebui să realizeze un machiaj cu produsele Antos Cosmetică Naturală și să răspundă la câteva întrebări legate de acest domeniu.

Gazda evenimentului va purta ținuta creată Diana Voievuțki, iar moderatoare va fi Lilu Ojovan. Juriul va fi format din Alessandro Bianchini, fondatorul centrului de estetică „Formamentis” din Padova, Ina Lozovoi, medic dermatolog, Sonia Vistieru, cosmetolog și Stela Mikșanski prezentatoare TV, promotor al modului de viață sanătos.

Citește și: Cum îngrijim corect tenul gras?! 8 produse minune pentru acesta de la Antos – cosmetică naturală

Atmosfera incendiară va fi întreținută de DJ Vitalie Dubciuc DVV Show. Concurentele, desigur, se vor alege și cu o mulțime de cadouri. În afară de setul de produse Antos Cosmetică Naturală pentru un an, concurentele vor mai primi câte un set de lenjerie din matase naturală marca Cellin create de Vrabie Nicoleta, abonamente și reduceri la jumping de la Elena Uzun, cele mai originale și frumoase cutii pentru produsele cosmetice Antos de la Colours Boutique Daniella Renita, iar posesoarea coroniței se va alege și cu marele premiu – o călătorie în Italia pentru o perioadă de cinci zile, precum și un abonament pentru proceduri de masaj.

Evenimentul se va desfășura duminică, 15 octombrie, ora 18:00, la Leogrand Convention Center. Partenerii media sunt: EA.md, Unica.md, AQUARELLE.

feteantos