Cel mai așteptat eveniment al bitanicilor, în luna aprilie, este nașterea celui de-al doilea copil al ducilor de Cambridge. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să afle că ducesa va aduce pe lume o fetiță, așa cum informa presa britanică anterior. Până atunci, The Daily Telegraph a distribuit 12 informații importante cu privire la cea de-a doua naștere a lui Kate Middleton.

Când se va naște copilul? 

Ducesa nu ascunde faptul că va naște la sfârșit de aprilie. Mediile britanice susțin că este vorba de data de 25 aprilie. Britanicii care au calculat potrivit unei alte formule, afirmă că nașterea va avea loc pe 25 aprilie. Există șanse ca micuțul să se nască tocmai în luna mai, pentru că primul copil al lui Kate s-a născut mai târziu de termen.

Unde se va naște bebelușul?

Nașterea este planificată să aibă loc, la fel ca data trecută, la The Lindo Wing of St Mary’s Hospital, din Vestul Londrei.

Ce nume va purta copilul?

Pentru primul copil, Familia Regală a ales un nume tradițional, dar s-ar putea ca la al doilea, să experimenteze un pic. Deși presa britanică a scris deja despre faptul că ducesa așteaptă nașterea unei fetițe, cuplul afirmă că nu cunoaște sexul bebelușului. Dacă va fi fetiță, s-ar putea numi Elizabeth, Charlotte sau Victoria. Printre numele de băieți, preferate sunt: James, Arthur sau Alexander, Philipp, Albert, Richard.

Foto: usmagazine.com

Foto: usmagazine.com

Ducesa de Bambridge va naște pe cale naturală?

Pentru că George a venit pe lume anume așa, s-ar putea ca și al doilea copil să se nască fără cezariană. Kate va avea la dispoziție o echipă întreagă de specialiști.

Cine va asista nașterea?

Ducesa va fi asistată de către doi chirurgi-ginecologi ai curții Regale, specializați în sarcini de risc. Ambii medici au participat și la nașterea din 22 iulie 2013.

Cum vom afla despre naștere?

Imediat după ce Familia Regală va primi marea noutate, serviciul de presă al Familiei Regale va expedia comunicatul pentru presa britanică, indicînd sexul, greutatea și ora nașterii bebelușului. Noutatea va apărea instant și pe conturile de Twitter și Instagram ale Palatului Kensington. Știrea va fi amplasată și pe standul Palatului Buckingham.

foto: eonline.com

foto: eonline.com

Când vom vedea bebelușul în premieră?

În cazul primei nașteri, Kate a părăsit maternitatea chiar a doua zi, dar după a doua naștere, totul va depinde de starea sa de sănătate. Kate și William încă nu au decis dacă George va participa și el la ieșirea oficială din maternitate.

Unde vor pleca soții după externare?

Soții vor petrece câteva zile la reședința lor londoneză, de la Palatul Kensington, după care, vor merge în provincia de origine a ducesei, din nordul capitalei. Rudele ducesei au avut grijă deseori de Prințul George.

Ducii își vor lua un concediu după nașterea copilului?

William planifică să-și ia un concediu de îngrijire a copilului, la fel ca și ducesa, care își va întrerupe activitatea pentru un timp. După externare, Kate își va face apariția în public abia peste 5 săptămâni.

foto: bastillepost.com

foto: bastillepost.com

Va angaja Kate încă o bonă pentru al doilea copil?

Indiferent de zvonuri, Familia Regală susține că nu are nevoie de o îngrijitoare a bebelușului, pentru că o au angajată pe bona lui George – Maria Teresa Turrion Borrallo.

Va fi vândută și de data asta o cantitate impresionantă de suvenire dedicate nou-născutului Regal?

Cu siguranță că da. La nașterea lui George, în comerț au apărut 10 000 de monede de argint, prețul uneia fiind de 80 de lire sterline. Stocurile s-au epuizat imediat. Bebelușii care s-au născut în aceeași zi cu George au primit, din partea Familiei Regale, câte un penny argintiu, care să le poarte noroc.

Distribuie articolul: