12 decembrie este o zi specială deoarece aduce cu ea ultima luna plină a anului 2019. În a 12-a zi a lunii a 12-a, se activează un cod numerologic puternic, care contribuie la creșterea frecvenței energiei pozitive din corpul nostru, la regăsirea spiritualității și deschiderea sufletului. Tot în această zi vom avea și Luna Plină în Gemeni, ceea ce înseamnă că energia pozitivă se va amplifica și mai mult, explică Kudika.ro.

În timpul Lunii Pline avem ocazia de a ne elibera de acele lucruri care nu ne mai servesc.

Este momentul să păstrăm doar amintirile frumoase ale întâmplărilor avute, să închidem ușa trecutului o dată pentru totdeauna, să aruncăm cheia și să mergem mai departe cu viață noastră. Este momentul să ne învățăm lecțiile astfel încât să nu mai facem aceleași greșeli.

Este momentul să credem la un viitor mai frumos, la o viață mai bună. Luna Plină ne permite posibilitatea de a ne elibera de toate acele lucruri pe care nu vrem să le luăm cu noi în noul an. Așadar, trebuie să încercăm să profităm de această perioadă, să avem o discuție cu noi înșine, să privim adânc în sufletul nostru, și să încercăm să ne facem ordine în gânduri și în sentimente. În același timp, dacă există ceva ce trebuie rezolvat în viață noastră, în această perioadă ar putea fi șansa noastră de a găsi, în sfârșit, o soluție care să ne mulțumească.

12 decembrie: Perioada de reflectare asupra ultimului an

În ciuda faptului că majoritatea dintre noi suntem incredibil de ocupați în luna decembrie, putem încerca să reflectăm asupra lucrurilor pe care nu vrem să le luăm după noi în 2020. Există obiceiuri de care vrem să scăpăm? Sau oameni care ne-au făcut mai mult rău decât bine? Sau amintiri care sunt mult prea dureroase pentru a le mai permite să ocupe spațiu în inima noastră? Dacă răspunsul este da, este momentul să scriem pe o foaie de hârtie toate lucrurile de care vrem să ne eliberăm în această perioada. După ce am scris absolut tot, ar trebui să ardem foaia și astfel să ne gândim că și sufletul nostru este eliberat de tot ce am scris pe ea. Când se încheie perioada Lunii Pline a anului 2019 este momentul să încheiem și noi capitolele dureroase. Să profităm de toată pozitivitatea din jurul nostru, să acceptăm tot ce s-a întâmplat și să mergem mai departe. Putem începe noul an cu forțe proaspete, cu energie minunată și cu dorința de a trăi viață pe care ne-o dorim.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: