Sunt bine știute standardele pe care micile balerine trebuie să le respecte pentru a ajunge în marea lume a acestui dans artistic. Tocmai din acest motiv felul în care se afirmă eroina de mai jos a atras din start atenția publicațiilor internaționale!

Faceți cunoștință cu Lizzy Howell – o fetiță de 15 ani, originară din statul american Delaware, care și-a propus să spargă toate barierele cu privire la greutate, perpetuate de secole în lumea dansului. Lizzy a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru adulți după ce imaginile video care o surprind în timp ce realizează o piruetă au devenit virale pe internet.

turning monday¿ #ballet#turn#balletdancer#dancer#foutte

A post shared by lizzy howell (@lizzy.dances) on

Lizzy are un cont de Instagram la care s-au abonat deja peste 40 de mii de internauți după ce imaginile video cu sine au adunat peste 140 de mii de vizualizări în această rețea. În clip, fata execută 11 piruete la rând, fără să eșueze. Așadar, fanii o admiră pentru încrederea în sine și frumusețea ei, încurajând-o să nu renunțe.

Fata de 15 ani le îndeamnă pe femei să-și urmeze visurile indiferent de forma lor fizică. Lizzy dansează de la vârsta de 5 ani, se antrenează de 4 ori pe săptămână și mai practică și step dance-ul.

xbf

„Nu trebuie să conteze cât cântărești, singurul lucru care ar trebui să conteze este pasiunea ta pentru dans. Încerc să pierd din greutate, știu că asta mă va ajuta să devin o dansatoare mai bună și mai sănătoasă, dar slăbitul este dificil.

 Stereotipurile sunt făcute pentru a fi sparte. Nu lăsa și nu te opri”, susține adolescenta.

day one of nutcracker week💃🏽

A post shared by lizzy howell (@lizzy.dances) on

one of the best nights of my life💘

A post shared by lizzy howell (@lizzy.dances) on

https://www.instagram.com/p/BIf0vK3htur/?taken-by=lizzy.dances

https://www.instagram.com/p/BEr0248I-ON/?taken-by=lizzy.dances

Foto: Instagram

Distribuie articolul: