O femeie de 20 de ani se deosebește radical de una de 30 și aici ne referim la stil, carieră și experiență amoroasă. Anume din acest considerent, scrie Harper's Bazaar, o adevărată Lady trebuie să aibă în posesie anumite piese la care să recurgă întotdeana. Pornind de la o haină frumoasă și mereu salvatoare, trebuie să enumerăm o serie de peste 11 articole menite să-ți câștige atenția întotdeauna.

O pereche de pantofi clasici. Indiferent de înălțimea tocului, un pantof bine conceput este atemporal și își va găsi mereu locul în garderoba ta.

foto: ayozo.com

foto: ayozo.com

Un costum grozav. Chiar dacă lucrezi într-un domeniu care îți valorifică zilnic creativitatea, costumul clasic se va adapta mereu necesităților tale. Fie că vei merge în el la o întâlnire de lucru, la un interviu sau oriunde în altă parte, acest costum îți va conferi un statut chic și o imagine de profesionistă.

foto: pennyroyaltees.net

foto: pennyroyaltees.net

O semnătură florală. Bărbatul care te va cuceri sau recuceri, trebuie să știe mereu care sunt florile tale preferate.

foto: 7-themes.com/

Un ceas frumos. Economisește bani pentru o piesă de valoare, pe care o vei putea prinde la încheietura mâinii întotdeauna.

foto: shopping.indiatimes.com

foto: shopping.indiatimes.com

O culoare a ta, pe care să o aplici pe buze înainte să ieși din casă. Nu va trebui să folosești acest ruj în fiecare zi, ci doar cu ocazii speciale, care să te facă mai elegantă.

foto: freehdwall.info/

foto: freehdwall.info

O aromă personalizată. Multe femei nu reușesc niciodată să-și găsească parfumurile proprii doar lor, de aceea migrează de la o aromă, la alta. Alege doar un miros caracteristic, identic cu o loțiune sau un ulei care te reprezintă perfect doar pe tine.

foto: huffingtonpost.com

O bijuterie pe care să nu ți-o scoți niciodată. Îngrijește-o și contează pe ea întotdeauna.

foto: wolfandbadger.com

foto: wolfandbadger.com

Un anumit curent artistic care să predomine în garderoba și în casa ta. Vorbim, aici, despre arta care te va face mereu fericită!

foto: mediberian.com

foto: mediberian.com

O geantă pentru totdeauna, care nu se va demoda niciodată și pe care o poți păstra pentru cele mai frumoase ocazii.

foto:  Kirstin Sinclair/Getty Images

foto: Kirstin Sinclair/Getty Images

Un palton de iarnă ales, la care să revii cu cele mai speciale ocazii. Dacă e calitativ, va rezista în timp cu siguranță.

foto: trend-kid.com

foto: trend-kid.com

O perfectă litte black dress.

foto: fitness-together.co.uk

foto: fitness-together.co.uk

Distribuie articolul: