Seara de 7 iunie, a fost un alt prilej pentru designerii noștri să-și etaleze creațiile de vară în cadrul unui nou eveniment Fashion Soire, marca Din Inimă: branduri de Moldova.

11 designeri autohtoni au deschis sezonul de vară cu niște ținute absolut speciale. Creațiile au dat pe spate femeile și bărbații, care urmăresc cu atenție ce ne oferă creatorii an de an.

„Astăzi prezint colecția de rochii de seară, de cocteil. Ele au fost create în special pentru această seară, pentru că eu de fapt am început să creez un alt stil: casual, pentru fiecare zi, pentru oficiu, iar de această dată am creat o colecție de seară, întrucât se apropie balurile de absolvire”, a povestit Ludmila Storojuc, designer.

Dacă la ediția precendentă am admirat modele profesioniste pe podium, Fashion Soiree s-a deosebit de această dată prin defilările persoanelor publice.

Din Inimă: branduri de Moldova sunt organizate tot mai des la Chișinău, semn care demonstrează o creștere cu pași mici, dar siguri ai designerilor de la noi.

„Îmi doresc foarte mult ca femeia care poartă hainele noastre să fie feminină, dar în același timp, într-un pas cu viața modernă.”

Vezi și Galeria FOTO: Ei sunt oamenii „Din INIMĂ”! Cum a fost a X-a ediție a Fashion Show-ului designerilor autohtoni

Și pentru că fiecare eveniment marca “Din Inimă” vine cu debutul unui nou nume pe piață, de această dată, am descoperit-o pe Katea Gri cu o colecție splendidă în culori alb negru, care trasnformă femeia într-o prezentă sexy și elegantă.

Femeia care îmbracă hainele Katea Gri este o femeie încrezută și stilată, care urmărește trendurile”, recunoaște designerul Katea Gri. 

Fiecare designer a oferit croieli simple în culori deschise, dar care să scoată în evidență personalitatea. Femeile din Moldova se pot bucura de cât mai multe ținute vaporoase în acest sezon, care le vor arăta mai feminine și cochete.

Evenimentul Fashion Soiree a fost cea de-a X-a ediție marca “Din Inimă : branduri de Moldova”. Fiecare ediție, inspiră publicul, motivează designerii și schimbă industria ușoară autohtonă.

Brandul „Din Inimă” a fost conceput de APIUS, cu susținerea financiară a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Moldova.

 „Cred că designul de aici ar fi foarte popular și în America. Acesta promovează culoarea și frumusețea naturii, dar și un design minunat. Cred că fashionul din Moldova are un viitor bun în America și Europa”, ne-a declarat Julie Stufft, Șef Adjunct al Misiunii în Moldova a Ambasadei SUA.