„Care este primul lucru pe care îl observi la un bărbat?” Să fie ochii? Părul? Zâmbetul? Umerii?  Să știi că niciunul dintre aceste răspunsuri nu sunt atât de importante. S-ar putea să-ți placă un bărbat înalt, slab și brunet sau unul mai scund, mai durduliu și blond. Deja este alegerea ta, dar să știi că un bărbat adevărat nu se percepe după fizicul lui, ci după calitățile interioare pe care le posedă. Vezi care sunt acestea.

Calitățile, valorile și trăsăturile de caracter trebuie să corespundă cerințelor tale pentru a te simți o femeie împlinită lângă un bărbat adevărat. Astfel, îți poți alege jumătatea ta doar dacă observi că posedă umătoarele:

1. Forța – nu se are în vedere cea fizică, deși e frumos să știi că partenerul tău este asemeni personajului mitologic – Heracle. Mai curând este vorba de curajul lăuntric. Ce poate fi mai sexy, decât un bărbat care știe să-ți demonstreze că le poate înfrunta pe toate, indiferent de circumstanțe?

2. Sensibilitatea – Un bărbat trebuie să fie sensibil. Nicidecum slab, dar sensibil, să știe să compătimească și să-ți fie alături în momentele grele ale vieții. Nu este nimic rușinos în faptul că i-a scăpat o lacrimă în timpul vizionării unei drame, ba din contra bucură-te, el este acel bărbat care te va înțelege și te va ajuta când vei fi mai slabă.

3. Integritatea – Acest ingredient „separă” băieții de bărbați. În timp ce ei pot uimi la început, prin gesturi, mimici și vorbe, să știi că doar integriatea îl va face să rămână „natural”, să fie așa cum este, fără ocolișuri și „ascunzișuri” de tot felul. Dacă ai observat această însușire și la partenerul tău, să știi că ești pe calea cea bună.

4. Intelectul – „O minte frumoasă este sexy” – cel puțin așa spune un proverb american. Nu este necesar să acumuleze multe puncte într-un test de verificare a IQ-ului, ci trebuie să demonstreze că este capabil să gândească critic și  să poată găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă. Dacă el te-a „sedus” cu mintea lui, atunci cu siguranță că se va produce și o „chimie sexuală” între voi doi.

5. Simțul umorului – Un bărbat care nu are un simț al umorului este ca un duș rece pentru picioare (umor american). E imposibil să fii interesată de cineva care e ultra-literal, hiper-serios și rareori râde. Intelectul și umorul sunt inseparabile. Persoanele inteligente știu când să-și pună pe „banda de atracție” și umorul. Chiar dacă un tip este fierbinte, iar umorul lui lasă de dorit, să știi că nu prea faci „coaliție” bună cu el.

6. Caldura – Compasiunea, empatia, zâmbetul – sunt trăsăturile și acțiunile care îți vor demonstra că este un bărbat cuminte și îți va oferi toată căldura sa, atunci când vei avea nevoie de ea. 

7. Generozitatea – Zgârcenia este neplăcută. Și aici nu ne vom referi doar la bani, ci și la sentimente. Dacă vei avea situații în care vei observa că bărbatul de lângă tine numără fiecare bănuț, să știi că și cu sentimentele o face la fel, înainte de a-ți oferi un zâmbet, o privire dulce, o va calcula și pe asta. Ai grijă și gândește-te mult dacă ai nevoie de un asemenea tip, alături de tine pentru o viață întreagă.

8. Afectuozitatea – Afecțiunea este aceeași căldură în acțiune. Un sărut moale pe partea din spate a gâtului, pe frunte sau pe mâni îți va spune totul. În așa mod îți va „declara” că este efectuos cu tine și că îi ești dragă.

9. Atenția –  este abilitatea de a fi conștient și prezent într-un anumit moment (chiar dacă acel moment este inoportun). Este absolut necesar ca el să te „asculte” și să te „înțeleagă”, chiar și atunci când tu nu vorbești, anume în această situație el îți va arăta cât de mult îi pasă de tine. Un om care radiază încredere și liniștite, care este capabil să rămână calm și centrat în fața provocărilor, te va face mai puternică și mai încrezătoare în propriile forțe.

10. Parteneriatul – Singurul loc în care un bărbat trebuie să domine este în dormitor, dar și acolo cu acordul tău. În toate celelalte contexte nu trebuie nici măcar să încerce să te domine. Compromisul, reciprocitatea, comunicarea și respectul ar trebui să fie prioritare într-o relație, nicidecum autoritatea sau supunerea.

11. Sexualitatea – Un bărbat trebuie să simtă tot ce faci și ce spui, doar așa veți ajunge la un numitor comun în toate, dar această însușire trebuie să fie reciprocă pentru a avea o relație stabilă, durabilă și fără „fisuri”.

Sursa: ranker.com 

Sursa foto: euforia.tvone.roele.ro

Distribuie articolul: