Un eveniment inedit, dedicat viitoarelor Mirese și Miri se va ține mâine, 3 mai la Marry Me Banquet Hall! Organizatorii promit să aducă la acest seminar 101 cupluri de miri 2018-2019, care vor lupta pentru a câștiga „O Nuntă Gratuită”. Iată ce premii se mai pun la bătaie.

Anul asta, revista „Mireasa și Mirele” face și mai mare senzație! Au decis să combine două marci de evenimente grandioase FII MIREASĂ ALTFEL și FII MIREASĂ NOROCOASĂ. Astfel, ai ocazia acum să participi la primul seminar-tombolă din MOLDOVA dedicat în exclusivitate mirilor care-și au programată nunta în 2018-2019!

Dragi viitori miri și mirese, sunteți invitați la unicul seminar-tombolă dedicat vouă, iar premiile puse la bătaie în tombolă ajung la 5 mii euro: mobilă, flori pentru nuntă, vizite la salon de frumusețe sau confecționarea gratuită a verighetelor sunt doar câteva dintre atracțiile evenimentului nostru. Vă promitem multă lume bună și frumoasă acolo, dar și multă dispoziție, muzică și voie bună! Vă invităm! Vă așteptăm!”, ne-a spus Carolina, directoarea revistei „Mireasa și Mirele”.

Mai multe detalii despre eveniment afli pe pagina de Facebook destinată mireselor norocoase!