Celebritatea solicită nu doar sacrificii materiale. De dragul ei, mai multe vedete au renunțat la numele lor adevărat, optând pentru variante mult mai sonore. Numele de mai jos sunt și ele adepte ale schimbării.

Modelul Chantelle Brown-Young e nimeni alta decât Winnie Harlow. Și-a luat acest nume în adolescență și a rămas cu el pe întreg parcursul vieții.

Puțini știu, însă numele adevărat al actorului Brad Pitt este William Bradley Pitt. „Brad” este o poreclă luată în adolescență, atunci când s-a mutat la Los Angeles.

https://www.instagram.com/p/BKz87k-grLt/?tagged=bradpitt

Jelena Noura Hadid este numele real al supermodelului Gigi Hadid. Mama este cea care a început să o alinte „Gigi” în copilărie.

Irina Valeryevna Shaykhlislamov – așa se numește în realitate Irina Shayk. A decis să elimine două treimi din numele ei de dragul celebrității în Europa și peste ocean.

Blake Brown este numele adevărat al actriței Blake Lively. Tatăl ei – Blake Ernie Brown, a luat la căsătorie numele soției – Elaine Lively.

Those shoes

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Milena Markovna Kunis este ucraineanca Mila Kunis.

#milasfavpics

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

Deși nu pare, Aubrey Graham este numele adevărat al rapperului Drake, actualul iubit al Rihannei!

Julie Smith este numele real al actriței Julianne Moore!

Nicole Valiente e nimeni alta decât Nicole Scherzinger. Și-a preluat actualul nume de la tatăl său vitreg – Gary Scherzinger.

#Mykonos

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

Și reumitul DJ Calvin Harris s-a născut cu un alt nume – Adam Wiles.

Thank you GQ for my Man Of The Year award!!!!

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris) on

 

 

Foto: Instagram, latimes.com

Distribuie articolul: