Celebritatea solicită nu doar sacrificii materiale. De dragul ei, mai multe vedete au renunțat la numele lor adevărat, optând pentru variante mult mai sonore. Numele de mai jos sunt și ele adepte ale schimbării.

10 vedete care și-au schimbat numele de dragul celebrității. Cum se numesc în realitate (Partea I)

Stefani Joanne Angelina Germanotta – așa se numește în realitate Lady Gaga. Artista poartă un nume scenic inspirat de producătorul ei.

Thank you @brandonmaxwell for this beautiful dress. I got that "First Lady" style! (When your best friend designed a dress for FLOTUS and u bring it up to him 50 times a day cuz ure so proud 🤗)

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Și soțul lui Beyoncé se numește altfel decât Jay-Z. Artistul poartă numele Shawn Carter, care se trage din porecla ce i-a fost pusă în cartierul Brooklyn.

👆👆 #Jayz #Beyonce

A post shared by JAY-Z (@jayzfanspot) on

Numele complet al cântărețului Antonio Banderas este Jose Antonio Dominguez Banderas. Pentru scenă, a păstrat doar ultimul nume al mamei sale.

https://www.instagram.com/p/BKWNqrmBKqG/?taken-by=antoniobanderasoficial

Și Reese Witherspoon are un alt nume complet: Laura Jean Reese Witherspoon. Reese este numele de domnișoară al mamei ei.

It's #HumpDay y'all, #TellMeSomethingGood 😄😜😍 @draperjames 💙

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Rihanna este simplificarea de la Robyn Rihanna Fenty. A renunțat la numele ei complet de dragul carierei.

@CRfashionbook @terryrichardson @carineroitfeld

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Dita Von Teese se numește Heather Renée Sweet. „Dita” vine ca un tribut pentru actrița Dita Parlo. „Von Teese” a fost ales dintr-o agendă telefonică.

În realitate, excentrica Miley Cyrus se numește Destiny Hope Cyrus. A fost numită așa, deoarece părinții știau că va realiza în viață lucruri mari. „Miley” vine de la „Smiley” – porecla pe care a primit-o pentru faptul că era un copil fericit.

Fuck yeah @billyidol #rebel #iheartfestival

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Katheryn Elizabeth Hudson este numele adevărat al cântăreței Katy Perry. Pentru a se deosebi de Kate Hudson, artista a ales numele de fată al mamei ei – Perry.

Nici Lana del Rey nu e scrisă așa în buletin. Artista se numește Lizzie Grant, iar numele său scenic se trage dintr-un rebranding artistic.

https://www.instagram.com/p/BI3C8AQjaAe/?taken-by=lanadelrey

Și Nicki Minaj se numește altfel în realitate: Onika Tanya Maraj. Schimbarea a venit în 2010 și a fost anunțată pe Twitter.

Foto: Instagram, Patrick Kovarick/AFP/Getty Images

Distribuie articolul: