Vin sărbătorile, iar odată cu ele mai multe petreceri, mai multe banchete, mai multe ieșiri și... desigur, mai mult stil. Iată ultimele creații vestimentare de la brandurile autohtone potrivite pentru evenimentele oficiale sau de familie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

NaneTTydeși sunt rochițe office, se potrivesc de minune pentru o petrecere de Crăciun, fie cu iubitul, fie cu colegii de la birou.

nanetty-fotachi-3

Georgette – albul cu nuanțe de auriu a fost mereu o alegere foarte inspirată pentru petrecerile de Revelion, iar stofele lejere o să vă confere și mai mult stil.

georgette

O’Blanc – chiar și mica rochie neagră poate fi senzațională. Aplicațiile din dantelă și spatele semi-dezgolit va conferi o notă de „foarte sexy”.

oblanc

Julia Allert – catifeaua este to mai în vogă, iar în materie de culoare și model ai toată imaginația la dispoziție.

julia-allert

MOVE – fii misterioasă la sărbătorile de iarnă într-o ținută cu elemente distinctive unice

move

Pupi sweet dress – o fustă cu mult volum te va face vedeta serii

pupi

Tricon & My REVIVAL – ținutele casual te vor face să te simți în largul tău.

tricon

L.Storojuc fashion STORE – În zilele cu zăpadă, precum cea de azi, se simte deja spiritul sărbătorilor, iar pentru ca noul an să fie întâmpinat cu mult gust și rafinament alege negrul.

storojuc

Kasandruta – o rochie creată în stilul francez al anilor 1920 te va scoate cu siguranță din anonimat. Gama coloristică este foarte diversă.

kasandruta

Raquette – Anul nou sau Crăciunul nu pot trece fără o ținută roșie. Dă stil și eleganță apariției tale, purtând stofe lucioase.

raquette

Foto: Facebook.com