Fie că sunteți în căutarea unor accente potrivite în gardedobă, pentru primăvara acestui an, sau fie că vreți să-i conferiți un suflu nou, prezentările de modă desfășurate la New York, Londra, Paris sau Milano vin ca o gură de aer proaspăt și sugerează o serie de noi tendințe. Potrivit Vogue, pentru primăvara viitoare au fost stabilite următoarele trenduri:

Țesăturile romantice, în stil bohemian. Sunt recomandate cu tărie de către stiliștii brandurilor vestimentare Valentino, Dries Van Noten și Vera Wang. Pentru siluetele curbilinii, aceste țesături vin ca o semnătură care le conferă un aspect diafan.

Costumele cu pantaloni. Pentru primăvara care urmează, stiliștii ne recomandă să uităm tot ce știam până acum despre costumele cu pantaloni. Noile costume vin cu accente capricioase, precum dungile, centurile și chiar decupajele.

Țesătura Gingham, vopsită înainte de a fi țesută și care poate fi purtată pe ambele părți. Fie că veți dori să reamintiți de stilul lui Brigitte Bardot sau fie că veți dori să amintiți de stilul vestimenatr american, această țesătură va fi foarte potrivită în noua voastră garderobă.

Pielea întoarsă. Amintind, cumva, de moda anilor ’70, pielea întoarsă era obligată să se întoarcă în tendințe. Fie că alegeți un palton lejer, o fustă sau opereche de pantaloni, pielea întoarsă va oferi senzații plăcute la atingere. 

Mireasa din primăvara anului 2015. Deși rochiile vin cu o serie de idei noi, dantela este din nou exploatată de către designeri, iar asta o demonstrează colecțiile celebrelor mărci ca Louis Vuitton, Oscar de la Renta sau Chloé.

Denimul. Cea mai exploatată țesătură își reactualizează tendințele. Asortați articolele confecționate din denim cu toate tendințele enumerate în această listă.

Nicăieri fără printul floral! Când avea să se mai potrivească, dacă nu primăvara? Fie că alegeți un print floral mai abstract sau fie că optați pentru ceva mai îndrăzneț, acesta nu va face decât să vă sublinieze feminitatea.

The New Festival Girl. Gucci, Pucci și Dior recomandă ținutele festive, care să vă confere un aer de sărbătoare.

Ținutele cocktail, în stil Midriff Baring Evening

Franjurile. Deși par a fi accesorii copilărești, franjurile sporesc senzația de mișcare, care e pur și simplu obligatorie în noul sezon.

Foto: Yannis Vlamos/Indigitalimages.com,  Ralph Lauren, Gianni Pucci / Indigitalimages.com, Marcus Tondo/Indigitalimages.com, Monica Feudi/FeudiGuaineri.com, Kim Weston Arnold/Indigitalimages.com, Marcus Tondo / Indigitalimages.com, Fabio Iona/Indigitalimages.com,  Kim Weston Arnold/Indigitalimages.com

Distribuie articolul: