Are 55 de ani și este recunoscut în Rusia drept istoric de modă și prezentator TV. Mai mult decât atât, fiind consultant Silver & Silver, Aleksandr Vasiliev a realizat un „Ghid de eleganță pentru tendințele modei pentru toamna/iarna 2014-2015, în care a inclus zece recomandări îndrăznețe!

Pentru toamna/iarna 2014-2015, purtați Mantouri și Poncho largi, vaporoase, mai ales deasupra rochiilor elegante. În luna octombrie, e numai bine să încercați paltoanele-halat și să atrageți atenție la modelele de poncho, care sunt extrem de trendy în acest sezon. Optați pentru culorile naturale și experimentați mai puțin cu nuanțele cromatice prea îndrăznețe. 

2. Maletele anilor ’60. Readuc cu sine blugii retro și fusta mini. Dacă încă le mai aveți în garderobă, le puteți reinventa cu îndrăzneală.

3. Bluzele cu fundă în partea din față. Sunt simboluri ale eleganței, de aceea, toamna asta merită să le reluați în vizor. Atrageți atenția și la nasturii originali și chiar la butoni – accesorii care se potrivesc perfect și femeilor. 

4. Și fustă, și pantaloni. Indiferent de faptul că toamna aceasta se caută mai mult costumele clasice cu pantaloni, alcătuite din două piese, dacă veți opta și pentru fuste, va fi ideal.

5. Pălăriile. Sunt accesorii de neînlocuit din garderoba acestei toamne. Se consideră că femeia care poartă pălărie, ascunde în sine o taină pe care bărbații sunt tentați să o descopere. 

6. Fularele atrăgătoare. Accentul ținutei de toamnă/iarnă cu siguranță că se regăsește în fular. Dacă stați la dubii în ceea ce privește alegerea unei culori, trebuie să alegeți una dintre nuanțele cromatice actuale. Lungimea fularului trebuie să permită rotirea acestuia în jurul gâtului de cel puțin două ori. 

7. Mănușile stilate. Aceste accesorii nu doar că vă feresc de temperaturile reci, dar și atrag atenția celor din jur. Interlocutorii atrag o atenție deosebită mâinilor. Mănușile lungi sunt cele mai râvnite în această toamnă.

8. Bijuteriile din argint. Se recomandă inelele cu pietre și forme mășcate.

9. Cizmele din cauciuc de asemenea pot fi elegante:

10. Gențile voluminoase, „pentru cărți”:

Foto: depositphotos.com

Distribuie articolul: