Probabil de multe ori te-ai întrebat dacă iubitul tău va fi sau nu un tată bun. Îți prezentăm câteva semne care demonstrează, mai mult sau mai puțin, că viitorul tău soț nu va rămâne indiferent față de viitoarea componență a familiei tale.

1. Este un bărbat, alături de care te simți în siguranță: se ține de cuvânt, nu întârzie, nu-și permită să facă prostii și nu aruncă vorbele-n vânt. În acest om, poți avea încredere la fel ca în sine. Cu un astfel de soț, nu va trebui să suni de fiecare dată acasă,  ca să întrebi dacă e totul bine.

2. Te ajută la treburile casnice: poate spăla vasele murdare sau pregăti cina fără ca să se simtă aiurea. Dacă nu te va lăsa flămândă, după o zi de muncă, cu siguranță, nici copilul nu va rămâne flămând.

3. Are sau a avut un animal de companie. Astfel, va ști ce înseamnă să pregătească mâncarea la anumite intervale de timp și nu va face isterie, atunci când va schimba scutece.

 

4. Are frați mai mici, deci, cu siguranță, știe să se comporte cu un bebeluș și este responsabil pentru siguranța acestuia.

5. Iubește copiii. Se spune că dragoste bărbătească se reflectă prin modalitatea de a intra în dialog cu copiii, indiferent de vârsta acestora.

6. Nu se enervează de la cele mai mici detalii și nu ridică vocea. Viitorul tată trebuie să fie rezistent la stres și să fie răbdător.

7. Nu este dedicat doar serviciului și știe cum să-și organizeze prioritățile. Ai nevoie de un bărbat care va aprecia momentele de intimitate cu tine și viitorul copil.

8. Este convingător. Dacă te poate convige cu ușurință, îl va putea convinge și pe copil să mănânce, să fie cuminte sau să se țină de cuvânt.

9. Are o inimă mare. Bunătatea, fără exces, va fi un garant al păcii din viitoarea voastră familie. Bunătatea înseamnă grijă, altruism și preocupare pentru tine și copilul vostru.

10. Vrea să devină tată. Posibil, acesta este detaliul cel mai important. Dacă decide chiar el că e timpul ca în familia voastră să apară un nou membru, poți fi sigură că e gata să devină tată!

Foto: www.tvrage.com,octameliapurnamasari.wordpress.combabypictureslansingmi.com,

 www.pinkymckay.comwww.publicdomainpictures.net, quoteko.com, sweetcaptures.com,

www.dailymail.co.uk, www.pinterest.com, www.parenthub.com.au

Distribuie articolul: